Διαψεύδει η ΑΕΚ τα περί κόντρας Ουζουνίδη – Λύμπε

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ένωση χαρακτήρισε αστήρικτα τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που ήθελαν προπονητή και τεχνικό διευθυντή να διαφωνούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό

Betfootball 11/07/18 - 15:30

Με επίσημη τοποθέτηση διέψευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ την Τετάρτη (11/7) τα σενάρια των τελευταίων ημερών αλλά και δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο.

«Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα πρωτοσέλιδα στην εφημερίδα SportDay αστήρικτα σενάρια περί δήθεν… σχίσματος ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή της ομάδας μας, αλλά και προβλημάτων στη μεταξύ τους συνεργασία όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και συνεχίζει: «Με δεδομένο ότι το οικογενειακό κλίμα και το πνεύμα συνεργασίας αποτέλεσαν και αποτελούν τα μεγάλο όπλα της μέχρι σήμερα επιτυχίας της ΑΕΚ, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όλα αυτά δεν απηχούν στην πραγματικότητα και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία όλοι μαζί από κοινού προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει των δύσκολων προκλήσεων που έχει άμεσα να αντιμετωπίσει.

Εκτός κι αν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται αρνητικό σε μία ομάδα το να συμμετέχει και να έχει λόγο ο προπονητής της στο μεταγραφικό σχεδιασμό και να συζητά με τον τεχνικό διευθυντή για τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν υποψήφιους στόχους. Οι φίλαθλοί μας δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα γίνει και πάλι το καλύτερο για την ΑΕΚ. Είναι κάτι που το έχουμε αποδείξει.

Η ΑΕΚ κατέκτησε την κορυφή και θα παραμείνει εκεί γιατί ήταν και συνεχίζει να είναι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και γιατί κανείς δεν διανοήθηκε να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Με την ίδια συνταγή συνεχίζουμε. Ας μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για αυτό».

Παρασκήνια

Θέματα