«Είμαστε περήφανοι για το ραντεβού με την Ρεάλ»

Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι για την κόντρα της Αταλάντα με τη "βασίλισσα"

Betfootball 23/02/21 - 19:49

Το… παραμύθι των τελευταίων χρόνων συνεχίζεται στην Αταλάντα. Η περυσινή «σταχτοπούτα» όμως μεγαλώνει, εξελίσσεται και παρά την απώλεια του ηγέτη της (του Πάπου Γκόμες που πήγε στην Σεβίλλη), η ομάδα του Γκασπερίνι συνεχίζει να… αγχώνει τους μεγάλους του ιταλικού ποδοσφαίρου και να σταθεροποιεί την παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Τα φετινά ραντεβού της Αταλάντα με την Ρεάλ, θα μπορούσε να μοιάζει με συνάντηση της… Σταχτοπούτας με την «βασίλισσα»! Η «βασίλισσα» στην προκειμένη περίπτωση πάντως, είναι λαβωμένη και η Αταλάντα είναι αποφασισμένη να το εκμεταλλευτεί.

“Η Αταλάντα είναι περήφανη που θα αντιμετωπίσει σε αυτό το επίπεδο την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η πιο πετυχημένη ομάδα του κόσμου και παρά τις απουσίες της, είναι συνηθισμένη να παίζει σε τέτοια παιχνίδια. Είναι κρίμα που οι φίλαθλοί μας δεν θα μπορούν να είναι στο γήπεδο”, σχολίασε ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι και συνέχισε: “αυτό θα είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο, αλλά θέλουμε όταν πάμε στην Μαδρίτη για το… δεύτερο ημίχρονο να είμαστε μέσα στο στόχο μας. Θέλουμε να κάνουμε ξανά καλή εντύπωση. Υπάρχει ενθουσιασμός και σε αντίθεση με την Ρεάλ δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια παιχνίδια. Θέλει προσοχή, αλλά είμαστε έτοιμοι και το κίνητρο είναι τεράστιο”.

Θρήνος στην Αταλάντα

Στην Αταλάντα είχαν και πολύ άσχημα νέα που προκάλεσαν θρήνο στον σύλλογο. Η είδηση που έφτασε από την Ακτή Ελεφαντοστού, ήταν ότι ο Γουίλι Τα Μπι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών. Ο νεαρός Ιβοαριανός αγωνίστηκε πέρυσι στην 2η ομάδα της Αταλάντα (Πριμαβέρα) και κατέκτησε το πρωτάθλημα, προλαβαίνοντας στις λίγες εμφανίσεις που έκανε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αφήσει τεράστιες υποσχέσεις για μεγάλη καριέρα.

“Η βάναυση μοίρα διέκοψε τόσο σύντομα ένα όνειρο που ξεκίνησε με τη Νερατζούρο φανέλα. Αναπαύσου εν ειρήνη, Γουίλι”, γράφει στο μήνυμά της η Αταλάντα για τον νεαρό που έχασε τη μάχη από τον καρκίνο που αντιμετώπιζε στο συκώτι.

 

Παρασκήνια

Θέματα