«Εκεί που είσαι ήμουν…»

Ο Στίβεν Τζέραρντ θυμήθηκε το δικό του μεγάλο λάθος και έστειλε τη συμπαράστασή του στον Ουλράιχ

Betfootball 2/05/18 - 02:45

Λάθος στον πιο κρίσιμη στιγμή. Ένα λάθος που μπορεί να σημαδέψει μία ολόκληρη καριέρα. Ο Σβεν Ουλράιχ βίωσε αυτό το σκληρό συναίσθημα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», χαρίζοντας ένα γκολ στον Μπενζεμά και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Την ώρα που ο Κέιλορ Νάβας με εντυπωσιακές αποκρούσεις άλλαζε τελείως το κλίμα εναντίον του και γνώριζε την αποθέωση από τους οπαδούς της Ρεάλ, ο γκολκίπερ της Μπάγερν έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον σε επίπεδο ημιτελικών.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ένιωσε αμέσως συμπάθεια για τον Γερμανό τερματοφύλακα, καθώς έχει βρεθεί και αυτός σε παρόμοια θέση. Το διάσημο πλέον «γλίστρημα του Τζέραρντ», στοίχισε στη Λίβερπουλ τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ το 2014. Ο Τζέραρντ μάλιστα, έκανε το λάθος μπροστά στους φιλάθλους της Λίβερπουλ, στο «Άνφιλντ», όπου η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς φιλοξενούσε την Τσέλσι.

Το διάσημο γλίστρημα του Τζέραρντ

Με νίκη, η Λίβερπουλ θα συνέχιζε ως μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αλλά στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Τζέραρντ έχασε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και ο Ντεμπά Μπα σκόραρε το 0-1 για την Τσέλσι, με τον Γουίλιαν να κάνει το τελικό 0-2 λίγο πριν από την εκπνοή. «Έχω βρεθεί κι εγώ σε τέτοια θέση», σχολίασε ο Στίβεν Τζέραρντ και συνέχισε: «τη στιγμή που χάνεις τον βηματισμό σου στο κρίσιμο σημείο. Είναι ένας πολύ σκληρός τρόπος να χάνεις στο ποδόσφαιρο». Στη συνέχεια, ο Τζέραρντ δήλωνε σίγουρος ότι… «ο Νόιερ θα έδιωχνε την μπάλα μακριά στα 70 – 80 μέτρα»!

Παρασκήνια

Θέματα