Εκπληκτικές ανατροπές από Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ!

Οι "Άγιοι" νίκησαν 2-1 την Τότεναμ και οι "καρακάξες" 3-2 την Έβερτον! * Τρίποντο και για την Κάρντιφ, 2-0 την Γουέστ Χαμ!

Betfootball 9/03/19 - 19:18

Η χαρά και ο ενθουσιασμός της Μπράιτον για το εντυπωσιακό διπλό στην Κρίσταλ Πάλας δεν κράτησαν πολύ, καθώς οι «γλάροι» είδαν σχεδόν όλους τους άμεσους αντιπάλους τους στη μάχη της παραμονής να πανηγυρίζουν επίσης σπουδαία τρίποντα. Οι χαμένοι της 30ης αγωνιστικής ήταν η Χάντερσφιλντ με την Φούλαμ που μάλλον δεν προλαβαίνουν το τρένο της… σωτηρίας!

Τις πιο εντυπωσιακές νίκες τις πανηγύρισαν η Σαουθάμπτον και η Νιούκαστλ! Οι «Άγιοι» του Ραλφ Χάσενχουτλ νίκησαν 2-1 με ανατροπή την Τότεναμ, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η ανατροπή (και η νίκη) της Νιούκαστλ επί της Έβερτον. Οι «καρακάξες» βρέθηκαν να χάνουν 0-2 από τα «ζαχαρωτά», αλλά επέστρεψαν στο ματς και πανηγύρισαν σπουδαίο τρίποντο!

Η Τότεναμ πήγε στο «Σεντ Μέρις» χωρίς τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο στον πάγκο, αλλά με τους Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι στο γήπεδο. Οι δύο σταρ της Τότεναμ συνεργάστηκαν άψογα στο 26΄ και ο Κέιν έκανε το 0-1! Η Σαουθάμπτον ισοφάρισε με τον Βαλερί στο 76΄ και στο 81΄ πήρε το τρίποντο με γκολ του Γουόρντ – Πράουζ! Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερα παιχνίδια (και μία ισοπαλία) και από εκεί που ήταν σε τροχιά τίτλου πριν από μερικές εβδομάδες, τώρα θα πρέπει να βγει γρήγορα από την κρίση για να προλάβει την τετράδα!

Εκπληκτική ανατροπή και από τις «καρακάξες»!

Εκπληκτικό παιχνίδι και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»! Η Έβερτον άνοιξε το σκορ στο 18΄ με κεφαλιά του Κάλβερτ – Λιούιν, ο Πίκφορντ έβγαλε το πέναλτι του Ρίτσι στο 31΄ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στην απέναντι εστία, ο Ριτσάρλισον έκανε το 0-2 που έμεινε έως το τέλος του α΄ μέρους. Η αντεπίθεση της Νιούκαστλ ξεκίνησε στο 66΄, όταν ο Ροντόν μείωσε σε 1-2 και μετά ανέλαβε δράση ο Αγιόθε Πέρεθ! Ο Ισπανός στράικερ ισοφάρισε στο 81΄σε 2-2 και τρία λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή γράφοντας το τελικό 3-2! Σε δύσκολη θέση ο Μάρκο Σίλβα…

Παρασκήνια

Θέματα