Εκτός εθνικής Ισπανίας Ίσκο, Κόκε, Σαούλ, Ντιέγκο Κόστα και άλλα βαριά ονόματα!

Χάιμε Μάτα, Μπερνάτ, Ντάνι Παρέχο, Κανάλες και Μουνιαΐν μεταξύ των νέων προσώπων!

Betfootball 15/03/19 - 20:25

Ψάχνει και ψάνεται… Ο Λουίς Ενρίκε συνεχίζει τις αρκετές δοκιμές προσώπων στην εθνική Ισπανίας, όπου τα προσκλητήριά του έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι «ταύροι» απέτυχαν να μπουν στο φάιναλ φορ του Nations League και το ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020 θα γίνει με πολλά νέα πρόσωπα. Κάποιοι από τους συνηθισμένους θα απουσιάζουν είτε λόγω τραυματισμού (όπως ο Ιάγο Άσπας), είτε λόγω ντεφορμαρίσματος (Ίσκο), είτε λόγω αγωνιστικών χαρακτηριστικών είτε… έτσι, λόγω απόφασης του προπονητή, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στο ξεκίνημά του αγνοούσε τον Ζόρντι Άλμπα!

Από το τελευταίο προσκλητήριο για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Μάλτα, απουσιάζουν και οι Κόκε, Σαούλ και Ντιέγκο Κόστα (ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ατλέτικο είναι ο Άλβαρο Μοράτα), οι τρεις της Τσέλσι Πέδρο, Μάρκος Αλόνσο και Αθπιλικουέτα, οι δύο της Γιουνάιτεντ Ερέρα και Μάτα και άλλοι.

Τα νέα πρόσωπα της εθνικής Ισπανίας θα είναι ο Χάιμε Μάτα, ο Μπερνάτ, ο Σέρχι Γκόμεθ, ο Σέρχιο Κανάλες, ο Χεσούς Νάβας (η τελευταία συμμετοχή του οποίου ήταν το 2014) και Μουνιαΐν, ο οποίος μετράει μία συμμετοχή, το μακρινό… 2012!

Οι παίκτες που κάλεσε ο Λουίς Ενρίκε είναι οι εξής: Κέπα Αριθαμπαλάγα, Ντε Χέα, Πάου Λόπεθ, Γκαγιά, Τζόρντι Άλμπα, Μπερνάτ, Μάριο Ερμόσο, Ινίγο Μαρτίνεθ, Σέρχιο Ράμος, Σέρχι Γκόμεθ, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ρόδρι, Θεμπάγιος, Φαμπιάν Ρουίθ, Παρέχο, Κανάλες, Χεσούς Νάβας, Μάρκο Ασένσιο, Ροντρίγο, Μοράτα, Μουνιάιν και Χάιμε Μάτα.

Παρασκήνια

Θέματα