Εκτός Κυπέλλου Τραμπζονσπόρ, Μπούρσασπορ

Πέρασε η Φενέρμπαχτσε, νίκησε (1-0) και εκτός έδρας την Ινστανμπουλσπορ στο ντερμπάκι της Πόλης

Betfootball 16/01/18 - 22:58

Μπούρσασπορ και Τραμπζονσπόρ αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Τουρκίας, καθώς στο πλαίσιο των ρεβάνς για τους «16» η πρώτη νίκησε εντός 2-1 την Γκεντσλερμπιρλίγκι, αλλά είχε χάσει 1-0 στην Άγκυρα, ενώ η δεύτερη έμεινε εντός στο 1-1 με την Κόνιασπορ, έχοντας ηττηθεί στο Ικόνιο με 1-0. Η Φενέρμαπχτσε προκρίθηκε στους «8» νίκησε (1-0) και εκτός έδρας την Ινστανμπούλσπορ στο ντερμπάκι της Πόλης, στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 2-0.

Η Μπούρσασπορ βρέθηκε να χάνει στο 19 με σκορ του Σκούλετιτς και ισοφάρισε στο 33’ με τον Αγκού. Στο 49’ ο Ερντογάν πέτυχε το 2-1, αλλά η γηπεδούχος δεν κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα γκολ και έτσι η Γκεντσλερμπιρλίγκι πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση.

Στην Τραπεζούντα η Κόνιασπορ προηγήθηκε με τον Σάχινερ στο 24’ και έβαλε δύσκολα στην γηπεδούχο. Η Τραμπζονσπό ισοφάρισε στο 80’ με τον Ρονταλέγκα, αλλά ήθελε άλλα δυο γκολ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε 1-0 με τέρμα του Τζουλιάνο και έτσι προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-0 κόντρα στην Ινστανμπούλσπορ, η οποία παίζει στη β’ κατηγορία.

Παρασκήνια

Θέματα