Ελεύθερος σκοπευτής ο Μέσι, εκτέλεσε και την Ατλέτικο! (vid)

Με εντυπωσιακό γκολ από φάουλ του Αργεντινού ηγέτη της, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Ατλέτικο και άνοιξε τη διαφορά ξανά στο +8! * Ανησυχία για τον τραυματισμό του Ινιέστα που αποχώρησε με υποψία θλάσης στο 36΄

Betfootball 4/03/18 - 19:26

Δεν το χάνει! Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει για μία ακόμα φορά τη διαφορά, η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής και άνοιξε ξανά τη διαφορά από τους «ροχιμπλάνκος» στο +8! Το παιχνίδι ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια στη μάχη της κούρσας και η Μπαρτσελόνα δεν είχε καμία διάθεση να γίνει… Νάπολι. Είναι, άλλωστε και πολύ πιο έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις. Το ματς δεν ήταν το καλύτερο της σεζόν (ούτε καν του… Σαββατοκύριακου), αλλά η κρισιμότητά του ανάγκασε τους δύο προπονητές να παίξουν για το αποτέλεσμα. Αναμενόμενα συντηρητική η Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 80΄, προσεκτική και η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε, σε ένα ματς που κρίθηκε από ένα στημένο και από το μαγικό αριστερό πόδι του Λιονέλ Μέσι.Ο Αργεντινός ηγέτης της Μπαρτσελόνα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 26΄ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας τα 600 γκολ στην καριέρα του. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ινιέστα αποχώρησε με υποψία θλάσης και η κατάστασή του θα ξεκεθαρίσει μάλλον αύριο.

Στο β΄ μέρος η Μπαρτσελόνα είχε ακόμα 1-2 ευκαιρίες για το 2-0, με πιο σημαντική αυτή του Μπούσκετς, το σουτ του οποίου  έβγαλε ο -σωστά τοποθετημένος στη γραμμή του- Όμπλακ, ενώ το γκολ του Λουίς Σουάρες στο 75΄ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ατλέτικο ανέβασε στροφές για να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, πίεσε τους γηπεδούχους, αλλά η μοναδική φορά που έφτασε στο γκολ με τον Γκαμεϊρό, το τέρμα ακυρώθηκε για… μισό βήμα οφσάιντ του Ντιέγκο Κόστα στην αρχή της φάσης.

Παρασκήνια

Θέματα