«Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε με τον Βίλας Μπόας»

Ο Ντιμίτρι Παγιέτ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στην Μαρσέιγ

Betfootball 31/05/20 - 19:46

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έφτασε στην… πόρτα της εξόδου της Μαρσέιγ, αλλά τελικά συμφώνησε με τους Μασσαλούς να παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στο “Βελοντρόμ”. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελούσε στόχο της Νιούκαστλ για την επόμενη μέρα του συλλόγου, αλλά προτίμησε να μείνει στην Μαρσέιγ.

“Ήταν πραγματικά πολύ καλά νέα”, λέει ο Ντιμίτρι Παγιέτ αναφερόμενος στην ανακοίνωση παραμονής που εξέδωσε η Μαρσέιγ και συνέχισε: “είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε αυτή την περιπέτεια με τον Βίλας Μπόας και θα παίξουμε την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι το καλοκαίρι δεν πίστευε κανείς ότι θα ήμασταν στην 2η θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν με τόσο μικρό ρόστερ”.

Ο Παγιέτ ήταν φυσικά από τους παίκτες – κλειδιά του Βίλας Μπόας και μέχρι τη διακοπή μετρούσε 9 γκολ και 4 ασίστ. “Του αρέσει να έχουν οι ομάδες του την κατοχή και εμένα μου αρέσει το ωραίο ποδόσφαιρο», προσθέτει ο Παγιέτ και συνεχίζει: «έχουμε παρόμοια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνει μαζί μας. Απέδειξε με την απόφασή του ότι στην Μαρσέιγ είμαστε μία οικογένεια. Δεν μένουμε στα λόγια, αλλά το κάνουμε πράξη όταν είναι να βοηθήσουμε τον σύλλογο”.

Παρασκήνια

Θέματα