Εξάρες από την Μπάγερν, 6-2 την Μάιντς με έξι διαφορετικούς σκόρερ!

Τεσσάρα από την Βόλφσμπουργκ στην Άουγκσμπουργκ, τρίποντα από Λειψία και Στουτγάρδη

Betfootball 29/10/22 - 19:03

Σε εκπληκτική κατάσταση! Με μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση με σούπερ επιθετικό ποδόσφαιρο,η Μπάγερν διέλυσε με 6-2 την Μάιντς για την 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και μετά από περίπου δύο μήνες πάτησε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, πηγαίνοντας στο +2 από την Ουνιόν που αύριο φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Το πάρτι στο Μόναχο ξεκίνησε από νωρίς,με τον Γκνάμπρι να ανοίγει το σκορ στο 5΄. Ο Μουσιάλα που συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις έκανε το 2-0 στο 28΄ και στο 32΄ η Μάιντς έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει, έχοντας σε μία φάση… δύο δοκάρια με τον Μπούρκαρντ και στη συνέχεια με τον Λι. Η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι στο 43΄, ο Μανέ το εκτέλεσε, ο Τζέντνερ απέκρουσε, αλλά ο Σενεγαλέζος στράικερ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 3-0! Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, η Μάιντς κέρδισε πέναλτι, ο Μπούρκαρντ το εκτέλεσε, ο Ούλραϊχ απέκρουσε, αλλά ο Βίντμερ αυτή τη φορά πήρε τι ριμπάουντ και μείωσε σε 3-1.Η Μπάγερν ξεκίνησε στο β΄ μέρος με δοκάρι του (για ένα ακόμα παιχνίδι πολύ καλού) Τσούπο Μότινγκ και στο 58΄ ο Γκορέτσκα έγραψε το 4-1. Στο 76΄ ο Νάγκελσμαν έριξε στο ματς τον Ματίς Τελ στη θέση του Μανέ και τρία λεπτά αργότερα ο 17χρονος Γάλλος έκανε το 5-1! Η Μάιντς μείωσε σε 5-2 με τον ίνγκβαρτσεν στο 82΄ και στο 86΄ ο Τσούπο Μότινγκ πέτυχε το γκολ που δικαιούνταν για το τελικό 6-2!

Με τους…συνήθεις ύποπτους να πετυχαίνουν από ένα γκολ, η Λειψία νίκησε 2-0 την Λεβερκούζεν που δεν σηκώνει κεφάλι ούτε με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο! Ο Ενκουνκού άνοιξε το σκορ στο 32΄ και ο Βέρνερ το έκλεισε στο 83΄!

Η Βόλφσμπουργκ διέλυσε 4-0 (27΄ και 58΄ Ενμετσά, 35΄ Μπακού, 80΄ Βιντ) την Μπόχουμ και η Στουτγάρδη νίκησε 2-1 (15΄ Ζιρασί, 90+1΄ Άντον – 4΄ Νίντερλεχνερ) την Άουγκσμπουργκ.

Παρασκήνια

Θέματα