Επέστρεψε κεφάτος ο Νεϊμάρ

Ο σούπερ σταρ της Παρί είχε μία ασίστ και ένα γκολ στο φιλικό της Βραζιλίας με την Κολομβία

Betfootball 7/09/19 - 19:06

Επιτέλους… δράση! Ο Νεϊμάρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού στα μεταγραφικά γήπεδα, αλλά στα… πραγματικά γήπεδα δεν είχε εμφανιστεί καθόλου. Απουσίασε από το Κόπα Αμέρικα λόγω νέου τραυματισμού, ενώ δεν έπαιξε σε κανένα φιλικό και σε κανένα επίσημο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Την ώρα που σχεδόν είχαμε… ξεχάσει πως παίζει μπάλα, ο Νεϊμάρ επέστρεψε στη δράση στο φιλικό της εθνικής Βραζιλίας με την Κολομβία. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και παρά την πολύμηνη απουσία του, ήταν το σημείο αναφοράς της «σελεσάο», πετυχαίνοντας ένα γκολ και δίνοντας την ασίστ στον Καζεμίρο για ένα ακόμα, στο φιλικό που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 2-2.

«Είχα προγραμματίσει να τον βγάλω από το παιχνίδι κάποια στιγμή στο β΄ μέρος, αλλά η φυσική του κατάσταση και η απόδοσή του ήταν τέτοια που μου άλλαξαν τα πλάνα. Το πλάνο μας ήταν να παίξει από την αρχή και να αντικατασταθεί κάποια στιγμή, αφού δεν ήμασταν σίγουροι σε τι επίπεδο θα βρίσκεται από πλευράς φυσικής κατάστασης», σχολίασε ο Τίτε, στον οποίο έσπευσε ο Νεϊμάρ για να πανηγυρίσουν μαζί το γκολ του: «έχουμε μία πολύ καλή και αληθινή σχέση που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη».

Ο Νεϊμάρ ήταν εκτός αποστολής σε όλα τα μέχρι στιγμής παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν στη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής, ο τραυματισμός του ήταν ένα καλό άλλοθι για όλους. Στο παιχνίδι με την Κολομβία όμως, έδειξε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα στην Παρί και εάν ο ίδιος ο Νεϊμάρ ρίξει νερό στο κρασί του, καθώς έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του συλλόγου ότι δεν πρόκειται να παίξει ποτέ ξανά με την φανέλα της Παρί. Και εάν αυτός ρίξει νερό στο κρασί του, εάν θα το… δεχθεί (και πότε) η Παρί.

Παρασκήνια

Θέματα