Επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ η Φούλαμ!

Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ νίκησε 2-1 στην παράταση την Μπρέντφορντ (που ολοκλήρωσε το... χαρακίρι!) στον τελικό των πλέι οφ ανόδου και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου της επόμενης σεζόν!

Betfootball 5/08/20 - 00:51

Η Φούλαμ πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ νίκησε 2-1 την Μπρέντφορντ στην παράταση (0-0 η κανονική διάρκεια) του τελικού των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ και έκανε το τσεκ ιν για την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο Ράιαν Μπράιαντ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο «χρυσά» γκολ της ομάδας του για την νίκη – άνοδο. Ο Μπράιαντ άνοιξε το σκορ στις τελευταίες στιγμές του α΄ μέρους της παράτασης με φάουλ που εκτέλεσε από το… σπίτι του και με το οποίο έπιασε στον ύπνο τον γκολκίπερ της Μπρέντφορντ, Νταβίντ Ραγιά που φέρει τεράστια ευθύνη για αυτό το γκολ. Στο 115΄ ο Μπράιαντ ολοκλήρωσε ιδανικά με εύστοχο πλασέ μπροστά από τον Ραγιά μία ωραία επιθετική προσπάθεια της Φούλαμ και έκανε το 0-2. Η Μπρέντφορντ μείωσε στο τελικό 2-1 στην εκπνοή της παράτασης με κοντινή κεφαλιά του Ντάλσγκααρντ.

Η Φούλαμ επιστρέφει άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η Μπρέντφορντ ολοκλήρωσε το… χαρακίρι της, καθώς τελείωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν με… δύο ήττες – γκέλες, ενώ επίσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν νίκησε… δύο φορές την Φούλαμ. Στον τελικό όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Παρασκήνια

Θέματα