Επανεκκίνηση από την Δευτέρα στα αθλήματα στην Αγγλία!

Ικανοποίηση στην Πρέμιερ Λιγκ από την απόφαση της Αγγλικής Κυβέρνησης

Betfootball 30/05/20 - 19:28
Ο στόχος για επιστροφή στις 17 Ιουνίου δεν αλλάζει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η ανακοίνωση της Αγγλικής Κυβέρνησης να επιτρέψει τα σπορ σε κλειστά γήπεδα από την Δευτέρα, προκάλεσε ικανοποίηση και ενθουσιασμό. Οι ομάδες έχουν πάρει ήδη την άδεια για κανονικές προπονήσεις (με όλο το ρόστερ και επαφές στο γήπεδο) και προετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή.
«Η αναμονή τελείωσε, ο αγγλικός αθλητισμός θα επιστρέψει σύντομα σε ασφαλές και προσεκτικά ελεγμένο περιβάλλον», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Υπουργός Όλιβερ Ντόουντεν και συνέχισε: «τα πρωτόκολλα που έχουμε συμφωνήσει παρέχουν όλο το ασφαλές πλαίσιο για την επιστροφή των αθλημάτων σε γήπεδα χωρίς κόσμο. Τα αθλήματα θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι μπορεί το καθένα να τηρήσει αυτά τα πρωτόκολλα και να αποφασίσουν πότε είναι σωστό να επιστρέψουν».
Λίγο αργότερα, η Πρέμιερ Λιγκ δέχθηκε με ανακούφιση αυτή την απόφαση και τη χαιρέτησε. Υπενθυμίζεται ότι στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής 2.752 τεστ σε τρεις φάσεις και έχουν προκύψει 12 θετικά τεστ.
«Η Πρέμιερ Λιγκ χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης. Όλα τα μεγάλα αθλήματα, συνεργάστηκαν με το αρμόδιο Υπουργείο για τη συμφωνία του πρωτοκόλλου», σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής της  Πρέμιερ Λιγκ και συνέχισε: «Δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο χωρίς την υποστήριξη της Κυβέρνησης και του Υπουργείου. Έχουμε προγραμματίσει προσωρινά την επιστροφή για τις 17 Ιουνίου, αλλά πρέπει να κάνουμε ακόμα πολλά για να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια και η υγεία όλων των εμπλεκομένων στα παιχνίδια, κάτι που αποτελεί και προτεραιότητά μας. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψουμε σε δύο εβδομάδες…».

Παρασκήνια

Θέματα