Επιτέλους νίκη για την Ρόμα, στην 3η θέση η Αταλάντα

Η Τορίνο με ανατροπή 3-1 την Μπρέσια, η Σασσουόλο πέρασε με 2-1 από την Μπολόνια

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Ρόμα επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Πάρμα στο «Ολίμπικο» και έπιασε ξανά την Νάπολι στην 5η θέση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9’ με εκτέλεση πέναλτι του Κούτσκα, με τους «τζιαλορόσι» να ισοφαρίζουν στο 43’ με τον Μικχιταριάν και να γυρίζουν το ματς στο τελικό 2-1 με τον Βερετούτ στο 57’.

Η Αταλάντα πανηγύρισε την ένατη σερί νίκη της με το εντός έδρας 2-0 απέναντι στην Σαμπντόρια και ανέβηκε στην 3η θέση, δύο βαθμούς πάνω από την 4η Ίντερ που δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης στην έδρα της Βερόνα. Ο Τολόι στο 75’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπέργκαμο και ο Μουριέλ στο 85’ έγραψε το τελικό 2-0.

Η Τορίνο μετά από τρεις σερί ήττες, επικράτησε με ανατροπή 3-1 εντός έδρας της Μπρέσια και ξέφυγε επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι που είναι στο -7 από τις θέσεις παραμονής προηγήθηκαν στο 21’ με τον Τορεγκρόσα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 48’ με αυτογκόλ του Μετέγιου και στο 58’ ο Μπελότι γύρισε το ματς σε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τζάτζα στο 86’.

Η Σασσουόλο πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπολόνια και ανέβηκε στην 8η θέση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41’ με τον Χαράσλιν και ο ίδιος παίκτης στο 56’ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-2 με τον Μπάροου στο 91’.

Παρασκήνια

Θέματα