Επιτέλους νίκη για την Χόφενχαϊμ, νέα ήττα η Σάλκε

Στο 1-1 Ουνιόν Βερολίνου - Μάιντζ και στο 0-0 Άουγκσμπουργκ και Πάντερμπορν

Η Χόφενχαϊμ μετά από επτά αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 3-1 επί της Κολωνίας και ανέβηκε στην 7η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Μπάουμγκαρτνερ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα στο 26’ λόγω αποβολής του Μπορνό με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 46’ Ο Μπάουγκαρτνερ πέτυχε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα (48’) ο Τσούμπερ έγραψε το 3-0. Στο 50 έμεινε και η Χόφενχαϊμ με δέκα, αφού αποβλήθηκε ο Χιούμπνερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την Κολωνία να μειώνει στο 60’ με τον Κάιντζ σε 3-1 και να χάνει πέναλτι στο 77’ με τον Ουτ για να μειώσει σε 3-2.

Ο κατήφορος της Σάλκε δεν έχει τελειωμό και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φορτούνα Ντίσελντορφ γνώρισε την ήττα 2-1 με ανατροπή, φτάνοντας τα δέκα σερί ματς χωρίς νίκη. Οι «βασιλικοί μπλε» προηγήθηκαν στο 53’ με τον Μακένι, με τους γηπεδούχους που μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από τις θέσεις παραμονής, να ισοφαρίζουν στο 63’ με τον Χένινγκς. Η ανατροπή για την Φορτούνα ήρθε στο 68’ με τον Κάραμαν να γράφει το τελικό 2-1.

Στο 1-1 έμειναν Ουνιόν Βερολίνου και Μάιντζ, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 13’ με τον Μπάκου και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 33’ με τον Ίνγκβαρτσεν. Η Ουνιόν έμεινε με δέκα στο 42’ λόγω αποβολής του Άντριτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τέλος, στο 0-0 «κόλλησαν» η Άουγκσμπουργκ με την Πάντερμπορν.

Παρασκήνια

Θέματα