«Ζούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια» (video)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει με ηρεμία και σιγουριά στην ομάδα του το παιχνίδι με την Παρί

Betfootball 13/02/18 - 18:51

Η «βασίλισσα» και ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι στα… σχοινιά και από αυτή τη δύσκολη θέση ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν νιώθουμε καμία πίεση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο «Ζισού» και συνέχισε: «ζούμε για αυτά τα παιχνίδια, αν θέλετε να βρείτε κάπου πίεση, μπορείτε να ρωτήσετε την πλευρά της Παρί. Δεν είναι τελικός για εμάς, δεν το σκεφτόμαστε έτσι, είναι ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα το πρώτο από τα δύο».

Στη συνέχεια, ο Ζιντάν επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι δεν νιώθει ούτε… ατομική πίεση για τον πάγκο του: «δεν σκέφτομαι ούτε στιγμή το μέλλον μου. Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί και αυτό είναι με την Παρί. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Για τη συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Νεϊμάρ, ο Ζινεντίν Ζιντάν προτίμησε να αναφερθεί στα σύνολα και όχι στα άτομα: «δεν είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Κριστιάνο και στον Νεϊμάρ. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ και στην Παρί. Σίγουρα πρόκειται για δύο σπουδαίους παίκτες, ο ένας έχει κατακτήσει πολλές φορές την «Χρυσή Μπάλα» και η ποιότητα του άλλου είναι εμφανής μέσα στο γήπεδο. Αλλά η κόντρα δεν είναι προσωπική. Οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο θέλουν να δουν ένα ωραίο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Είναι μία ευκαιρία να δώσουμε χαρά στους δικούς μας φιλάθλους».

Παρασκήνια

Θέματα