Η Άρσεναλ «καθάρισε» 3-1 με ανατροπή την Βαλένθια

Με δύο γκολ του Λακαζέτ και ένα του Ομπαμεγιάνγκ, οι "κανονιέρηδες" έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Η Άρσεναλ επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Βαλένθια στο «Έμιρεϊτς» και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, εν όψει της ρεβάνς στο «Μεστάγια» την επόμενη Πέμπτη.

Οι «νυχτερίδες» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 11’, όταν ο Ντιακαμπί εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων και με κεφαλιά από κοντά ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν στην ισοφάριση στο 18’, με τον Ομπαμεγιάνγκ να πασάρει στον αμαρκάριστο Λακαζέτ, ο οποίος σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ανατροπή για την Άρσεναλ ήρθε στο 26’, με τον Λακαζέτ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 2-1. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια, με τους «κανονιέρηδες» στο 90’ να φτάνουν στο 3-1 με σουτ του Ομπαμεγιάνγκ, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.

Παρασκήνια

Θέματα