Η Αγγλία πέρασε με 2-3 από την Ισπανία

Η Ελβετία πέρασε με 1-2 από την Ισλανδία, η Βοσνία με δύο γκολ του Τζέκο, 2-0 τη Β. Ιρλανδία

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά αμυντικά λάθη των αντιπάλων της, η Αγγλία πέρασε με 2-3 από την Ισπανία και την πλησίασε στους δύο βαθμούς στον 4ο όμιλο της 1ης κατηγορίας του Nations League. Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν στο 16’ με τον Στέρλινγκ και στο 29’ ο Ράσφορντ έκανε το 0-2. Η Ισπανία πελαγοδρομούσε αμυντικά και στο 38’ ο Στέρλινγκ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, έφερε το ματς στο 0-3. Οι «φούριας ρόχας» μείωσαν στο 58’ σε 1-3 με τον Πάκο Αλκάθερ, ο οποίος είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα ως αλλαγή. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Σέρχιο Ράμος στο 97’.

Για τον 2ο όμιλο της 1ης κατηγορίας, η Ελβετία πέρασε με 1-2 από την Ισλανδία και έπιασε στην κορυφή το Βέλγιο, έχοντας ένα ματς περισσότερο. Ο Σεφέροβιτς στο 52’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Λανγκ στο 67’ πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-2 με τον Φινμπόγκασον στο 81’.

Για τον 3ο όμιλο της 2ης κατηγορίας του Nations League, η Βοσνία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Β. Ιρλανδίας και έκανε το 3Χ3. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν για μία ακόμη φορά ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ στο 27’ και γράφοντας το τελικό 2-0 στο 73’.

Στον 2ο όμιλο της 4ης κατηγορίας, το Λουξεμβούργο με την εντός έδρας νίκη 3-0 επί του Σαν Μαρίνο, βρέθηκε μόνο στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Τουρπέλ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 54’ λόγω αποβολής του Γκασπερόνι. Ο Σινάνι στο 65’ έκανε το 2-0 και ο Τιλ στο 73’ έγραψε το τελικό 3-0. Για τον ίδιο όμιλο, Λευκορωσία και Μολδαβία έμειναν στο 0-0.

Παρασκήνια

Θέματα