Η Γιουνάιτεντ απέκλεισε με 3-2 την Λίβερπουλ στο Κύπελλο!

Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα του Σόλσκιερ, συνέχεια στην απογοήτευση για τους "κόκκινους" του Κλοπ!

Betfootball 24/01/21 - 21:17

Σε ένα συναρπαστικό νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των «32» του Κυπέλλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» και πήρε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης! Το ντέρμπι ήταν πολύ καλό, δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος πριν από λίγες ημέρες και προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις. Η ομάδα του Σόλσκιερ συνέχισε τις επιτυχίες του τελευταίου διαστήματος παίρνοντας μία σπουδαία πρόκριση, ενώ η Λίβερπουλ από την άλλη πλευρά, ήταν βελτιωμένη, βρήκε το χαμένο δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό…

Ο (πιο βελτιωμένος από όλους της Λίβερπουλ) Σαλάχ άνοιξε το σκορ για την Λίβερπουλ στο 18΄ με ωραίο, σκαφτό πλασέ μπροστά από τον Χέντερσον μετά από ωραία κάθετη ασίστ του Φιρμίνο! Η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήταν άμεση, με τον Γκρίνγουντ να νικάει στο τετ α τετ τον Άλισον μετά από ασίστ του Ράσφορντ στοο 26΄! Με την έναρξη του β΄ μέρους (48΄), οι ρόλοι άλλαξαν! Ο Γκρίνγουντ έδωσε στον Ράσφορντ, ο οποίος νίκησε τον Άλισον και έγραψε το 2-1 για την Γιουνάιτεντ! Οι… ρόλοι στην Λίβερπουλ όμως παρέμειναν ίδιοι και μετά από ασίστ του Φιρμίνο και ωραία προσποίηση του Μίλνερ ο Σαλάχ σκόραρε για το 2-2! Η Λίβερπουλ που ήταν πιο φρέσκια από τα τελευταία ματς πρωταθλήματος, έψαξε το τρίτο γκολ, είχε ευκαιρίες, αλλά ο Μπρούνο Φερνάντες είχε τη λύση για την Γιουνάιτεντ! Ο Πορτογάλος μπήκε στο ματς στο 66΄ στη θέση του Βαν Ντε Μπέεκ και στο 78΄ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ («σημάδεψε» τον Πογκμπά που ήταν στο τείχος και έσκυψε) έκανε το τελικό 3-2, με τον Καβάνι να έχει στο φινάλε και ένα δοκάρι.

Σπουδαία πρόκριση για την εξαιρετικά φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ, αποκλεισμός και νέα αποτυχία για τη (βελτιωμένη πάντως) Λίβερπουλ.

Παρασκήνια

Θέματα