Η Λάρισα στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η ΑΕΛ επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην παράταση

Betfootball 7/02/18 - 19:49

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου σφράγισε η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε 3-2 στην παράταση του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς με δύο ανατροπές και πολλές συγκινήσεις.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού στο 11′ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Κριζμάν έπειτα από σέντρα του Ναζλίδη από δεξιά. Ο ΠΑΣ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 22′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντε, στο οποίο φέρει ευθύνη ο Μπόζοβιτς. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια για να σκοράρουν, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 82′ και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέδρο Κόντε. Στο 89′ μάλιστα άγγιξε το χατ τρικ, όμως απέναντι από τον Μπόζοβιτς σούταρε άουτ, με το 1-2 να παραμένει και τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Στο 99′ η ΑΕΛ ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ του Μασούρα, και στο 107′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κριζμάν από τον Μιχαήλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φατιόν, ο οποίος νίκησε τον Περιστερίδη και γύρισε το ματς σε 3-2, χαρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά στη Λάρισα.

ΛΑΡΙΣΑ: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (65′ Γκόλιας), Ναζλίδης (73′ Λεοζίνιο), Κριζμάν (110′ Περόνε).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ, Μανθάτης (70′ Ντόλοβατς), Χαλκιαδάκης (90′ Γιάκος), Κόντε, Μπετρά (60′ Σολτάνι)

Παρασκήνια

Θέματα