Η Λέστερ πανηγύρισε στο… θρίλερ, 4-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Φοβερή ανατροπή της Γουλβς επί της Άστον Βίλα με 2-3 και τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο! * "Επαγγελματική" νίκη για την Σίτι, 2-0 την Μπέρνλι

Betfootball 16/10/21 - 19:33

Η… τρέλα της Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε! Μετά από τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, διεξήχθησαν δύο εκπληκτικά παιχνίδια που παίρνουν από τώρα θέση στα… καλύτερα της σεζόν!

Ας αρχίσουμε με το ντέρμπι της Λέστερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «φωλιά των αλεπούδων». Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς νίκησε 4-2 με τα τέσσερα γκολ του παιχνιδιού να σημειώνονται από το… 78΄ και μετά! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 19΄ με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή του Γκρίνγουντ! Όσο εντυπωσιακό ήταν το γκολ του Γκρίνγουντ που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Σμάιχελ, άλλο τόσο… μαγικό ήταν το γκολ της ισοφάρισης της Λέστερ! Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ντε Χέα έδωσε στον Μαγκουάιρ (ήταν τελικά στην αρχική εντεκάδα, αν και εμφανώς ανέτοιμος από τις αντιδράσεις του), αυτός… αφαιρέθηκε, ο Ιενάτσο του πήρε την μπάλα, έδωσε στον Τίλεμανς και αυτός «κρέμασε» τον Ντε Χέα με ένα απίθανο πλασέ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής! Μαγικό γκολ από τον Βέλγο μέσο… Χωρίς να χάσει σε ρυθμό, το παιχνίδι… τρελάθηκε ξανά από το 78΄ και μετά! Ο Σογιουντσού έβαλε μπροστά την Λέστερ με 2-1 στο 78΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ράσφορντ στην επιστροφή του στη δράση μετά από το Euro, ισοφάρισε σε 2-2 για την Γιουνάιτεντ! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως, ο Βάρντι με εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2 για την Λέστερ και στις καθυστερήσεις του ματς, ο Πάτσον Ντάκα (είχε συμβολή και στο γκολ του Σογιουντσού) έγραψε το τελικό 4-2 για τις «αλεπούδες»!

Το ίδιο εντυπωσιακό και με ακόμα πιο… θρίλερ εξέλιξη ήταν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Γουλβς! Οι «λύκοι» νίκησαν 2-3 με φοβερή ανατροπή και τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ και τα πέντε γκολ μπήκαν στο β΄ μέρος! Οι «χωριάτες» προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Ινγκς (48΄) και ΜακΓκιν (68΄)! Η Γουλβς μείωσε σε 1-2 με τον Σάις στο 80΄, ο Κόαντι ισοφάρισε σε 2-2 στο 85΄ και στις καθυστερήσεις του ματς ο Ρούμπεν Νέβες έγραψε το τελικό 2-3!

Η Μάντσεστερ Σίτι αρκέστηκε στα απολύτως… απαραίτητα κόντρα στην Μπέρνλι, την οποία νίκησε με 2-0. Ο φορμαρισμένος Μπερνάρντο Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 12΄ και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν έγραψε το 2-0 στο 70΄ για τους «πολίτες» που έχουν μπροστά τους την Κλάμπ Μπριζ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με ένα γκολ του Αρμάντο Μπρόχα στο 53΄, η Σαουθάμπτον νίκησε 1-0 την Λιντς και πανηγύρισε ένα πολύ καλό τρίποντο, ενώ η Νόριτς με την Μπράιτον έμειναν στη λευκή ισοπαλία.

Παρασκήνια

Θέματα