Η Λίβερπουλ στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (videos)

Οι «κόκκινοι» γνώρισαν την ήττα 2-4 από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο», αλλά χάρη στο 5-2 του πρώτου ματς, ετοιμάζονται πλέον για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 26 Μαΐου στο Κίεβο

Η Λίβερπουλ τσέκαρε το εισιτήριό της για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο και θα βρει απέναντί της τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη νίκη τους 5-2 στο πρώτο ματς απέναντι στη Ρόμα, γνώρισαν την ήττα 2-4 στο «Ολίμπικο», σε μία αναμέτρηση με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, και ετοιμάζονται πλέον για το μεγάλο ραντεβού στο Κίεβο, με την κάτοχο των δύο τελευταίων Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κόκκινοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των «τζιαλορόσι» στο 9’, όταν ο Ναϊνγκολάν έκανε λάθος γύρισμα στη μεσαία γραμμή, ο Φιρμίνο που έκλεψε τη μπάλα πάσαρε στον Μανέ, ο οποίος μπήκε από αριστερά την περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Η απάντηση της Ρόμα ήρθε στο 15’, με τον Ελ Σααράουι να πιάνει την κεφαλιά, τον Λόβρεν να διώχνει, αλλά τη μπάλα να χτυπάει στο κεφάλι του Μίλνερ και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 25’ ο Μανέ έκανε το πλασέ, ο Άλισον Μπέκερ έδιωξε ενστικτωδώς με το πόδι σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ επικράτησε σύγχυση στην άμυνα της Ρόμα, ο Τζέκο έκανε λανθασμένη κεφαλιά προς τα πίσω και ο Βαϊνάλντουμ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 35’, με τον Ελ Σααράουι να επιχειρεί το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, τη μπάλα να κοντράρει και στον Μίλνερ και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κάριους.

Το 2-2 για τη Ρόμα ήρθε στο 52’, με τον Ελ Σααράουι να σουτάρει, τον Κάριους να αποκρούει, τη μπάλα να πηγαίνει στον αμαρκάριστο Τζέκο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Οι «τζιαλορόσι» διαμαρτύρονται δίκαια για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 62’, όταν ο Ελ Σααράουι σούταρε, η μπάλα που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Αλεξάντερ-Άρνολντ και έφυγε έξω, με το διαιτητή να δίνει κόρνερ. Η Ρόμα έφτασε στο  3-2 με εντυπωσιακό σουτ του Ναϊνγκολάν έξω από τη μεγάλη στο 86′, και στο 93′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κλάβαν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναϊνγκολάν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΡΟΜΑ: Άλισον Μπέκερ, Κόλαροφ, Φάτσιο, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι (69’ Γκοναλόν), Πελεγκρίνι (53’ Ουντέρ), Ελ Σααράουι (75’ Αντονούτσι), Σικ, Τζέκο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ (92′ Κλάιν), Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (83’ Κλάβαν), Σαλάχ, Φιρμίνο (87′ Σολάνκε).

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις του αγώνα

Δείτε μόνο τα τέρματα από το ματς στο «Ολύμπικο» 

—————————————————-
—————————————————-
—————————————————-
—————————————————-
—————————————————-

Παρασκήνια

Θέματα