Η Λειψία άφησε στη μιζέρια την Σάλκε

Οι "ταύροι" πέρασαν με 0-1 από την έδρα των "βασιλικών μπλε" στο ντεμπούτο του Χουμπ Στέφενς * Το γύρισε η Άουγκσμπουργκ, πεντάρα από την Βόλφσμπουργκ, μοιρασιά στο Στουτγάρδη - Χόφενχαϊμ

Betfootball 16/03/19 - 18:38

Η ελεύθερη πτώση της Σάλκε συνεχίζεται! Παρά την δραστική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον παλιό γνώριμο Χουμπ Στέφενς να αντικαθιστά τον Φεντερίκο Τεντέσκο, οι «βασιλικοί μπλε» έμειναν κολλημένοι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στο +3 από την θέση που οδηγεί στα πλέι οφ παραμονής στην Μπουντεσλίγκα. Αυτή που άφησε την Σάλκε στη μιζέρια της, ήταν η Λειψία, η οποία με ένα γρήγορο γκολ του Βέρνερ στο 14΄, νίκησαν 0-1 και με το τρίποντο αυτό διατηρούνται στην τετράδα.

Την ίδια ώρα, με οδηγό τον Βέγκχορστ που πέτυχε χατ τρικ, η Βόλφσμπουργκ διέλυε την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 5-2! Οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με τον Αϊχάν στο 30΄, αλλά αυτό… θύμωσε τους «λύκους» που ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Μεχμέντι και στο 54΄ έφτασαν στην ανατροπή με τον Βέγκχορστ. Τρία λεπτά αργότερα,  ο Κνόχε σκόραρε για το 3-1, ο Βέγκχορστ έκανε το 4-1 στο 59΄, η Φορτούνα μείωσε σε 4-2 με τον Ραμαν στο 65΄ και στο 88΄ ο Βέγκχορστ ολοκλήρωσε το δικ΄οτου χατ τρικ και τον θρίαμβο των «λύκων» πετυχαίνοντας το τελικό 5-12.

Η Αόυγκσμπουργκ πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο στην μάχη της παραμονής (άφησε πίσω της την Σάλκε), νικώντας 3-1 (65΄ Κόρδοβα, 79΄ Σμιντ, 86΄ Χαν – 8΄Βάιχαντ) με ανατροπή το Αννόβερο.

Σημαντικό βαθμό πήρε και η Στουτγάρδη, η οποία κράτησε στο 1-1 την Χόφενχαϊμ. Ο καυτός στο 2019 Κράμαριτς άνοιξε το σκορ για την Χόφενχαϊμ στο 42΄, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Ζούμπερ (είναι δανεικός από την… Χόφενχαϊμ) στο 66΄!

Παρασκήνια

Θέματα