Η Μάλμε «καθάρισε» 2-0 την Λουντογκόρετς

Η Γιουνγκ Μπόις με δέκα παίκτες επικράτησε 3-2 της Φερεντσβάρος

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει η Μάλμε, η οποία νίκησε απόλυτα δίκαια 2-0 εντός έδρας την Λουντογκόρετς. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς και στο 16’ άγγιξαν το 1-0 όταν ο Κρίστιανσεν έκανε το διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Η Μάλμε κατάφερε τελικά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 26’ με σουτ του Μπιρμάνσεβιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι που ήταν ανώτεροι, έφτασαν στο 2-0 με κοντινή προβολή του Μπεργκέτ στο 61’ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Καλίνα.

Προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Γιουνγκ Μπόις, η οποία παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 27’ επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Φερεντσβάρος.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ κόντρα στη ροή του ματς στο 14’, όταν ο Καμαρά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μπολί, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Η απάντηση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού δύο λεπτά αργότερα (16’), ο Ελία ισοφάρισε σε 1-1. Η Φερεντσβάρος κέρδισε πέναλτι στο 27’, όταν ο Χέφτι ανέτρεψε τον Μπότκα και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Γιουνγκ Μπόις με δέκα παίκτες. Όμως ο Ουζούνι που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Φαβρ με το 1-1 να παραμένει. Οι γηπεδούχοι παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, έφτασαν στην ανατροπή και το 2-1 με εντυπωσιακό σουτ του Σιέρο στο 40’ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η Γιουνγκ Μπόις στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 65’ ο Γκαρσία με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 3-1. Η Φερεντσβάρος μείωσε στο τελικό 3-2 με τον Μπολί στο 82’.

Παρασκήνια

Θέματα