Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα

Απίθανο ματς στο Ζάγκρεμπ, με την Σαχτάρ Ντόνετσκ να ισοφαρίζει σε 3-3 στο 98' την Ντιναμό

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα στο «Μεάτσα» για τον 3ο όμιλο και δεν κατάφερε να «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρόκρισή της στους «16» από τώρα.

Οι «πολίτες» προηγήθηκαν στο 7’ με τον Στέρλινγκ και στο 43’ κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ζεσούς που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Αταλάντα έφτασε στην ισοφάριση στο 49’ με κεφαλιά του Πάσαλιτς, με τις ισορροπίες να αλλάζουν στο 81’. Ο γκολκίπερ της Σίτι, Καλούντιο Μπράβο που είχε μπει ως αλλαγή με το ξεκίνημα της επανάληψης, αφού ο Έντερσον ένιωσε ενοχλήσεις, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Ίλιτσιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή. Έτσι κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Σίτι κάθισε ο Άγγλος μπακ, Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος άντεξε και κράτησε το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο ματς του ομίλου στο Ζάγκρεμπ, η Ντιναμό και η Σαχτάρ Ντόνετσκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και είναι ισόβαθμες στη 2η θέση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13’ με τον Άλαν Πάτρικ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25’ με τον Πέτκοβιτς. Η Ντιναμό έμεινε με δέκα στο 74’ (Μορό), όπως και η Σαχτάρ στο 79’ (Μάρλος), με τους γηπεδούχους να γυρίζουν το ματς στο 83’ με τον Ιβανούσετς και να φτάνουν στο 3-1 με τον Αντέμι στο 89’. Όμως η Σαχτάρ μείωσε στο 93’ με τον Ζούνιορ Μοράες σε 3-2 και στο 98’ κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Τετέ ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Παρασκήνια

Θέματα