Η Μίλαν «καθάρισε» την Λάτσιο, πρώτες απώλειες για την Ίντερ

Οι "ροσονέρι" νίκησαν 2-0 τους "λατσιάλι" και έκαναν το 3Χ3, οι πρωταθλητές "νερατζούρι" κόλλησαν στο 2-2 στην Σαμπντόρια

Betfootball 12/09/21 - 21:11

Το καλό ξεκίνημα της Μίλαν συνεχίστηκε και μετά από το διάλειμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Οι «ροσονέρι» του Στέφανο Πιόλι νίκησαν 2-0 την Λάτσιο στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής και έκαναν το 3Χ3, με τον Άντε Ρέμπιτς να μοιράζει δύο ασίστ και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει στη δράση μετά από αρκετούς μήνες με τον τρόπο που ξέρει. Με γκολ. Η Μίλαν προηγήθηκε στο 45΄ με τον Ράφαελ Λεάο! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Μίλαν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κεσιέ (που το κέρδισε από τον Ιμόμπιλε και ανέλαβε την εκτέλεσή του) έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ρέινα! Στο 60΄ ο Ιμπραΐμοβιτς μπήκε στη θέση του Λεάο και στο… 67΄ έγραψε το 2-0 που έμεινε έως το τέλος! Πολύ καλή νίκη για την Μίλαν που με την εκκίνησή της έχει δώσει πολλές υποσχέσεις.

Λίγο νωρίτερα, η Ίντερ γνώριζε τις πρώτες της απώλειες στο πρωτάθλημα μετά από δύο νίκες. Οι πρωταθλητές του Σιμόνε Ιντζάγκι έφυγαν με το 2-2 από το «Λουίτζι Φεράρις» της Σαμπντόρια. Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν στο 18΄ με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Φεντερίκο Ντιμάρκο! Η Σαμπντόρια είχε την πρώτη απάντηση στο 32΄ με τον Γιοσίντα να ισοφαρίζει σε 1-1, αλλά η Ίντερ πήρε ξανά το προβάδισμα στο 44΄ με τον συνήθη ύποπτο Λαουτάρο Μαρτίνες να γράφει το 1-2 μετά από ασίστ του Νικολό Μπαρέλα. Δύο λεπτά μετά από την έναρξη του β΄ μέρους όμως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ξανά με τον Αουγκέλο σε 2-2 που έμεινε και έως το τέλος!

Η Σαμπντόρια κράτησε στην ισοπαλία τους πρωταθλητές και η άλλη ομάδα της Γένοβας, η Τζένοα πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Κάλιαρι με 2-3 και ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄ με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο και στο 56΄ ο Τσεπιτέλι έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντέστρο μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή, την οποία έκανε πράξη ο Φάρες που με δύο γκολ από κεφαλιές (69΄ και 78΄) έγραψε το τελικό 2-3 σε ένα πολύ ωραίο ματς που θα μπορούσε να έχει και άλλα γκολ!

Καλό διπλό και για την Ουντινέζε, η οποία πέρασε με 0-1 από την έδρα της Σπέτσια χάρη σε γκολ του Σάμρτζιτς στο 89΄! Η Τορίνο πέτυχε την πρώτη της νίκη με τεσσάρα κόντρα στην Σαλερνιτάνα (45΄ Σανάμπρια, 65΄ Μπρέμερ, 87΄ Πόμπεγκα, 90+1΄ Λούκιτς).

 

Παρασκήνια

Θέματα