Η Μονακό «κλέβει» τον Πελέγκρι από τη Γιουβέντους!

Οι Μονεγάσκοι βρήκαν τον νέο πρίγκιπα του "Luis II" και τον αρπάζουν από τη "Γηραιά Κυρία", προφέροντας περισσότερα χρήματα στην Τζένοα

Betfootball 27/01/18 - 01:28

Ο… φυσικός προορισμός του (όπως κάθε μεγάλο ταλέντο της Ιταλίας) φαινόταν να είναι η Γιουβέντους, αλλά ο Πιέτρο Πελέγκρι είναι στο δρόμο για τη… Μονακό! Η «Γηραιά Κυρία» προσπάθησε να τον αποκτήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, πριν από μερικές ημέρες οι συζητήσεις με την Τζένοα ήταν σε πολύ καλό δρόμο, αλλά το αποφασιστικό μπάσιμο της Μονακό άλλαξε τα δεδομένα. Οι πρωταθλητές Γαλλίας προσφέρουν αρκετά περισσότερα χρήματα στην ομάδα της Γένοβας. Σύμφωνα με ιταλικά και γαλλικά ΜΜΕ, η πρόταση της Μονακό είναι 23εκ. ευρώ, συν τα αρκετά μπόνους που θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ώρες και το 10% του ποσού ενδεχόμενης μελλοντικής μεταγραφής του Πελέγκρι, εφόσον αυτή ξεπεράσει τα 40εκ. ευρώ. Η Γιουβέντους προσέφερε 10εκ. ευρώ και άλλα με τη μορφή των μπόνους.

Τα… χαρτιά της Μονακό, όμως, είναι κι άλλα! Πρώτα από όλα, ο 17χρονος Ιταλός επιθετικός θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, καθώς ο Καρίγιο είναι ήδη στην Πρέμιερ Λιγκ και στη Σαουθάμπτον. Δεύτερον, η Μονακό μπορεί να δελεάσει τον νεαρό με το πλάνο της, το οποίο στηρίζεται κατά βάση σε νεαρούς παίκτες. Τρίτον, ο εντυπωσιακός πιτσιρικάς θα είναι στο «Luis II» ο νέος «Μικρός Πρίγκιπας» μετά από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι συζητήσεις της Τζένοα με την Μονακό είναι στο τελευταίο στάδιο και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις και… ανακοινώσεις!

Παρασκήνια

Θέματα