Η Μπέτις φρέναρε την Ατλέτικο και έστειλε… δώρο στην Μπαρτσελόνα!

Με πέναλτι του Κανάλες στο 65΄, οι "βερδιμπλάνκος" νίκησαν 1-0 τους "ροχιμπλάνκος" και έστειλαν τους 'μπλαουγκράνα" στο... +6!

Betfootball 3/02/19 - 19:23

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια το βράδυ του Σαββάτου έδινε την ευκαιρία στην Ατλέτικο Μαδρίτης να πλησιάσει σε απόσταση μίας νίκης την κορυφή που έχουν… καπαρώσει εδώ και καιρό οι «μπλαουγκράνα». Οι «ροχιμπλάνκος» του Σιμεόνε όμως, έχασαν την ευκαιρία, καθώς η Μπέτις τους νίκησε με 1-0 και έστειλε με την σειρά της ένα πολύτιμο δώρο στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι «βερδιμπλάνκος» του Κίκε Σετιέν πήραν την σπουδαία και δίκαιη νίκη χάρη σε πέναλτι του Κανάλες στο 65΄! Στην καλύτερη ευκαιρία της Ατλέτικο, αμέσως μετά από το 1-0, το εντυπωσιακό πλασαριστό σουτ του Γκριεζμάν από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι του Πάου Λόπες!

Στο παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ατλέτικο και ο Μοράτα (μαζί του στην επίθεση είχε τον Γκριεζμάν), αλλά η Ατλέτικο δεν έκανε πολλές φάσεις και ο Ισπανός φορ ξεκίνησε με ήττα την δεύτερη θητεία του στους ‘ροχιμπλάνκος».

 

Παρασκήνια

Θέματα