Η Μπαρτσελόνα αφήνει στον… πάγκο τον Νεϊμάρ!

Οι συχνοί τραυματισμοί του Βραζιλιάνου και η εκτόξευση του Φατί προκαλούν δεύτερες σκέψεις στους "μπλαουγκράνα"

Betfootball 15/10/19 - 20:42

Η επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα δεν ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με καλοκαιρινά δημοσιεύματα από τον ισπανικό και τον γαλλικό Τύπο το ταξίδι του Βραζιλιάνου δεν ακυρώθηκε. Απλώς… αναβλήθηκε είτε για τον χειμώνα (που θεωρούνταν πολύ δύσκολο) είτε για το επόμενο καλοκαίρι. Στο λίγο χρόνο που κύλησε όμως από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τώρα, μεσολάβησαν αρκετά και η Μπαρτσελόνα φαίνεται να αφήνει την επιστροφή του Νεϊμάρ στον… πάγκο, θέτοντας άλλες βασικές μεταγραφικές υποθέσεις.

Τα γεγονότα που δείχνουν να αλλάζουν την άποψη των «μπλαουγκράνα» είναι τα εξής: πρώτο και σημαντικότερο, η αγωνιστική εκτόξευση του 16χρονου Ανσού Φατί. Το τελευταίο «διαμάντι» της «Λα Μασία» έκανε ονειρική είσοδο στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στην Μπαρτσελόνα σκέφτονται ότι η ενδεχόμενη επιστροφή του Νεϊμάρ μπορεί να του κόψει τον δρόμο.

Το δεύτερο γεγονός είναι οι πολύ συχνοί πλέον τραυματισμοί του Νεϊμάρ. Τόσο συχνοί που τίθεται και ζήτημα φυσικής κατάστασης του Βραζιλιάνου, αν και οι περισσότεροι τραυματισμοί του στην Παρί δεν είχαν τέτοια αιτία.

Το τρίτο γεγονός που αφήνει τον Νεϊμάρ στον… πάγκο του μεταγραφικού πλάνου, είναι η ανάγκη για την απόκτηση ενός καθαρού σέντερ φορ. Ο Λουίς Σουάρες έκανε πολύ καλό ξεκίνημα φέτος, αλλά βαδίζει προς τα… 33 και ο ποιοτικός χρόνος που του απομένει στα γήπεδα κυλάει πλέον αντίστροφα. Έτσι, το βάρος του μεταγραφικού πλάνο μετατίθεται από την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην αναζήτηση ενός σέντερ φορ.

Παρασκήνια

Θέματα