Η Ντόρτμουντ το ντέρμπι, νέο σοκ για την Μπάγερν

Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 1-0 της Σάλκε, η Άουγκσμπουργκ νίκησε 1-0 την Μπάγερν

Betfootball 17/09/22 - 18:38

Η Ντόρτμουντ πήρε με 1-0 το ντέρμπι μίσους με την Σάλκε και βρέθηκε μόνη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, ένα βαθμό πάνω από τη 2η Ουνιόν (υποδέχεται την Κυριακή την Βόλφσμπουργκ). Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά με τους φιλοξενούμενους κλεισμένους στην άμυνά τους, δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Όμως στο 79’ ο Βολφ σέντραρε από αριστερά και ο Μουκόκο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σάλκε για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Η Μπάγερν Μονάχου που μετρούσε τρεις σερί ισοπαλίες έψαχνε την επιστροφή στις νίκες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ, όμως γνώρισε την ήττα σοκ με 1-0 και έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Οι φιλοξενούμενοι του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετρούν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές, ένα ξεκίνημα που σίγουρα δεν ήταν αυτό που όλοι περίμεναν. Το γκολ για την Άουγκσμπουργκ σημείωσε ο Μπερίσα στο 59’, με την Μπάγερν να έχει ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέρασε με 3-1 από την Στουτγάρδη και επέστρεψε στις νίκες. Οι «αετοί» προηγήθηκαν στο 7’ με τον Ρόντε και στο 56’ ο Καμάντα έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι που παραμένουν χωρίς νίκη, μείωσαν στο 79’ με τον Τομάς, για να γράψει το τελικό 1-3 ο Γιάκιτς στο 88’.

Η Λεβερκούζεν γκέλαρε ξανά μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την Βέρντερ Βρέμης και παραμένει στις τελευταίες θέσεις. Οι «ασπιρίνες» προηγήθηκαν στο 57’ με τον Ντεμιρμπάι, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 82’ με τον Βελίκοβιτς.

Παρασκήνια

Θέματα