Η Παρί 2-0 την Ντόρτμουντ, συνεχίζει στους «8»

Οι Παριζιάνοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά της Μπορούσια και έφτασαν στην ανατροπή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της Ντόρτμουντ, πήρε τη νίκη 2-0, ανέτρεψε την ήττα 2-1 που είχε γνωρίσει στο πρώτο ματς και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι που ανέλαβαν τον έλεγχο του ματς από το ξεκίνημα, έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 25’, όταν ο Καβάνι βγήκε τετ α τετ, έκανε το σουτ και ο Μπούρκι έδιωξε με το πόδι σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα όμως (28’), η Παρί βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Ντι Μαρία εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Χακίμι έχασε τον Νεϊμάρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι του Τόμας Τούχελ έφτασαν στο 2-0 με προβολή του Μπερνάτ έπειτα από γύρισμα του Σαράμπια από δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ ήταν πιο δραστήρια και μετά το 70’ έκλεισε την Παρί στο μισό γήπεδο, όμως δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους και τα σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν είχαν τύχη. Οι Βεστφαλοί τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 89’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσαν που έσπρωξε τον Νεϊμάρ. Στη συμπλοκή που ακολούθησε ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ο Ντι Μαρία πήρε κίτρινη κάρτα και θα χάσει το πρώτο ματς στα προημιτελικά.

Παρασκήνια

Θέματα