Η Σίτι… άλωσε το «Μπερναμπέου», 2-1 την Ρεάλ

Οι "πολίτες" επικράτησαν με ανατροπή της "βασίλισσας" και πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε σπουδαία νίκη 2-1 με ανατροπή μέσα στο «Μπερναμπέου» επί της Ρεάλ που πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ρυθμό, με τους «πολίτες» να χάνουν καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 21’, με τον Ζεσούς να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Κουρτουά να αποκρούει δύσκολα. Η Σίτι ήταν αυτή που απείλησε και στο 56’, με τον Μαχρέζ να σουτάρει και τον Κουρτουά να διώχνει σωτήρια και να κρατάει το 0-0. Η Ρεάλ που δεν είχε φανεί σχεδόν καθόλου στο ματς, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της Σίτι στο 60’, με τον Βινίσιους να μπαίνει στην περιοχή, να γυρίζει στον αμαρκάριστο Ίσκο και αυτός με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Σίτι έψαξε την ισοφάριση και στο 78’ έφτασε στο 1-1 με κεφαλιά του Γκαμπριέλ Ζεσούς έπειτα από σέντρα του Ντε Μπρούιν από αριστερά. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα (83’), οι «πολίτες» έφτασαν στην ανατροπή, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στέρλινγκ από τον Καρβαχάλ και ο Ντε Μπρούιν που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την Ρεάλ στο 86’, όταν ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφού ανέτρεψε τον Ζεσούς λίγο πριν μπει ολομόναχος στην περιοχή του Κουρτουά και θα χάσει και τη ρεβάνς.

Παρασκήνια

Θέματα