Η… τρελή βραδιά του Λουίς Σουάρες (vids)

"Τυφλωμένος" από το πάθος, ζήτησε πέναλτι σε χέρι... τερματοφύλακα και κάρτα στον Χάρα για το "κλάδεμα" του εισβολέα στο γήπεδο!

Betfootball 25/06/19 - 20:11

Η αλήθεια είναι ότι τον έχουμε δει να κάνει και… χειρότερα, για αυτό τα όσα έκανε στο ματς της εθνικής Ουρουγουάης με την Χιλή, αντιμετωπίστηκαν από όλους με την πιο φωτεινή πλευρά του ποδοσφαίρου. Ακόμα και της επιστήμης που κλήθηκε να απαντήσει σε πόσα κλάσματα του δευτερόλεπτου αντιλαμβάνεται πλήρως ο ανθρώπινος εγκέφαλος το ερέθισμα. Διότι ο Λουίς Σουάρες δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι ο τερματοφύλακας φυσικά και μπορεί να πιάσει την μπάλα με τα χέρια του. Τουλάχιστον μέσα στην περιοχή του. Για αυτό άλλωστε, φοράει τα γάντια του και διαφορετική στολή. Το ξέρουν ακόμα και τα παιδιά στο νηπιαγωγείο. Όταν οι σφυγμοί όμως είναι στο… κόκκινο, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μεγάλο λατινοαμερικάνικο ντέρμπι, τα πράγματα αλλάζουν. Και ο Λουίς Σουάρες (ναι, ο Λουίς Σουάρες, όχι κάποιος που δεν έχει ξαναδεί μπάλα, δεν έχει ακουμπήσει ποτέ μπάλα, δεν έχει ακούσει ποτέ για ποδόσφαιρο), μερικές φορές είναι «τυφλωμένος» από το πάθος και το μόνο που σκέφτεται όταν παίζει μπάλα, είναι το γκολ. Η δεύτερη εναλλακτική, είναι το πέναλτι. Η τρίτη είναι η τιμωρία του αντίπαλου. Είτε από τον ίδιο (σε άλλες, μακρινές εποχές που ο Κιελίνι είχε περισσότερα μαλλιά και ένα σημάδι λιγότερο στο κορμί του), είτε από τον διαιτητή. Όταν όλα αυτά συνδυαστούν, τότε ο Λουίς Σουάρες έχει πετύχει τον στόχο του. Σε μία χθεσινή φάση, αρκέστηκε να ζητήσει πέναλτι. Σε πεντακάθαρο χέρι αντιπάλου είναι η αλήθεια. Μόνο που ο αντίπαλος ήταν ο Γκάμπριελ Αρίας, ο τερματοφύλακας της Χιλής. Ναι, αλλά θα μπορούσε να είναι εκτός περιοχής θα σκεφτεί κάποιος, αλλά όχι, ο Αρίας ήταν στα όρια της μικρής του περιοχής! Τώρα τι ακριβώς σκέφτηκε ο Λουίς Σουάρες, δεν το ξεκαθάρισε…

Το ντέρμπι, στο οποίο επικράτησε η Ουρουγουάη και πήρε την πρωτιά του ομίλου, σημαδεύτηκε από μία ακόμα… στιγμή τρέλας, στην οποία έπαιξαν ένα ωραίο τριγωνάκι τρεις πρωταγωνιστές. Πρώτος από όλους, ένας φίλαθλος της Ουρουγουάης που μπήκε στο γήπεδο, πήρα την μπάλα και στη συνέχεια έβαλε μία μάσκα… κοτόπουλου! Αφού διέσχισε το μισό γήπεδο με τους ανθρώπους ασφαλείας να τον κυνηγούν, ο φίλαθλος είχε την άσχημη έμπνευση να περάσει μπροστά από τον Γκονσάλο Χάρα. Τον Χάρα. Ο Χιλιανός αμυντικός τον έριξε αμέσως κάτω με το πιο άνετο κλάδεμα της καριέρας του. Ο ίδιος άλλωστε, έχει κάνει επίσης πολύ χειρότερα. Ακόμα και κόντρα στην Ουρουγουάη. Ο Καβάνι θα τα θυμάται καλά… Ο Λουίς Σουάρες δεν αρκέστηκε να κοιτάει τους δύο πρωταγωνιστές της θεότρελης στιγμής και χωρίς να χάσει ούτε μισό δευτερόλεπτο, ζήτησε από τον διαιτητή να τιμωρήσει τον Χάρα. Αυτά είναι αντανακλαστικά.

https://twitter.com/FootballJOE/status/1143434602188615681

Παρασκήνια

Θέματα