Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρασε στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ (video)

Οι Ρώσοι επικράτησαν 1-0 του Ερυθρού Αστέρα με γκολ του Τζαγκόεφ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, επικρατώντας 1-0 του Ερυθρού Αστέρα (0-0 το πρώτο ματς στο Βελιγράδι), ο οποίος στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Κακό παιχνίδι χωρίς φάσεις μέχρι το 35’, όταν οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά, με τον Κουτσάεφ να επιχειρεί το σουτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπόριαν. Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να προηγηθεί σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κουτσάεφ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τζαγκόεφ με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Ρώσοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 64’ για να πετύχουν το 2-0, όταν ο Τζαγκόεφ έπιασε την κεφαλιά και ο Μπόριαν απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι. Όσο περνούσε η ώρα, ο Ερυθρός Αστέρας έβγαινε μπροστά με περισσότερες αξιώσεις και στο 81’ άγγιξε την ισοφάριση, όταν βγήκε η σέντρα από δεξιά, αλλά ο Πέσιτς ανενόχλητος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε τη μπάλα στην προβολή που έκανε. Οι Σέρβοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση και την πρόκριση στο 90’, με τον Μπεν από καλή θέση μέσα από την περιοχή να σουτάρει ελάχιστα άουτ.

Παρασκήνια

Θέματα