Η Φράιμπουργκ με ανατροπή σε 4’ νίκησε 2-1 τη Λειψία

Σημαντικές νίκες για Άιντραχτ και Μάιντζ

Με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Λειψίας και ξέφυγε επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 66’ με τον Βέρνερ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 72’ με τον Χάμπερερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κοχ με κεφαλιά γύρισε το ματς στο τελικό 2-1 για τη Φράιμπουργκ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-3 επί της Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Χαλέρ και τέσσερα λεπτά αργότερα (22’) ο Τσάντλερ πέτυχε το 0-2. Οι «λύκοι» μείωσαν στο 66’ με τον Άρνολντ, όμως στην επόμενη φάση έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιμάτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό 1-3 για την Άιντραχτ έγραψε ο Γιόβιτς στο 85’.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μάιντζ μετά από έξι αγωνιστικές, με το εντός έδρας 3-2 επί της Στουτγάρδης και βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ με αυτογκόλ του Κουαΐσον, για να γυρίσουν το ματς οι γηπεδούχοι με δύο γκολ του Μούτο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στο 54’. Στο 64’ ο Χόλτμαν πέτυχε το 3-1, για να μειώσει στο τελικό 3-2 ο Γκίντσεκ στο 91’.

Παρασκήνια

Θέματα