Η Χετάφε σταμάτησε τη Ρεάλ!

Η "βασίλισσα" κόλλησε στο 0-0, πληρώνοντας απουσίες και κόπωση

Betfootball 19/04/21 - 00:19

Απέκλεισε την Λίβερπουλ, νίκησε την Μπαρτσελόνα, αλλά… κόλλησε στην Χετάφε! Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Χετάφε και με το βαθμό μάλλον είναι και… ικανοποιημένη, αφού ο Κουρτουά ήταν και πάλι σε πολύ καλή βραδιά και είχε αρκετή δουλειά. Η Ρεάλ βρήκε δίχτυα με τον Μαριάνο Ντίας στο 8΄, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον σκόρερ. Στο 20΄ η Χετάφε είχε δοκάρι με τον Χάιμε Μάτα. Εκτός από την κόπωση και τις γνωστές απουσίες, ο Ζιντάν είχε να καλύψει και μία ακόμα απρόσμενη απουσία. Αυτή του Φεντερίκο Βαλβέρδε που λίγες ώρες πριν από το ματς έπρεπε να μπει σε καραντίνα, ως στενή επαφή ατόμου που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Με το χθεσινό βαθμό, η Ρεάλ έμεινε ξανά στο -3 από τη Ατλέτικο και στο +2 από την Μπαρτσελόνα που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με φόρα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η Βιγιαρεάλ διέλυσε 1-5 (21΄ Μάλσα – 9΄ Πόστιγκο αυτ., 13΄ Ζεράρ Μορένο, 63΄ και 75΄ Τσουκουέζε, 72΄ Βέσο αυτ.) την Λεβάντε!

Λίγο νωρίτερα, η Μπέτις με την Βαλένθια προσέφεραν πλούσια ισοπαλία 2-2 (12΄ Φεκίρ, 42΄ Κανάλες – 22΄ Γουέδες, 61΄ Σολέρ πεν.), ενώ η Κάντιθ με την Θέλτα έμεναν στη λευκή ισοπαλία.

Παρασκήνια

Θέματα