«Θα έχει πλάκα να παίξουμε αντίπαλοι»

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς αποθεώνει τον Τζέιντον Σάντσο και περιμένει να τον αντιμετωπίσει στο φιλικό της Αγγλίας με την Αμερική

Betfootball 14/11/18 - 19:48

Στο φιλικό της εθνικής Αγγλίας με την εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Είτε βρίσκεται στον πάγκο, είτε στον αγωνιστικό χώρο, ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Το παιχνίδι, άλλωστε, θα έχει τιμητικό χαρακτήρα για αυτόν.

Στο «Γουέμπλεϊ» όμως, μπορεί να βρεθούν αντίπαλοι δύο νεαροί σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Κρίστιαν Πούλισιτς και η Τζέιντον Σάντσο. Ο 20χρονος Αμερικανός θεωρείται ήδη ο ηγέτης της εθνικής Αμερικής και σημαιοφόρος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ενώ ο 18χρονος Άγγλος κάνει τα πρώτα του βήματα στα «τρία λιοντάρια». «Θα είναι πολύ ωραίο να παίξουμε ως αντίπαλοι», σχολίασε ο Πούλισιτς και συνέχισε: «σίγουρα θα έχει πλάκα, διότι προπονούμαστε κάθε μέρα μαζί. Θα είναι προφανώς μία ωραία συνάντηση». Οι Άγγλοι θέλησαν να μάθουν από… πρώτο χέρι τις δυνατότητες του Σάντσο και για αυτό οι ερωτήσεις στον άσο της Ντόρτμουντ έπεφταν βροχή: «δεν έχει όρια. Ταλέντα όπως αυτός δεν έχουν ούτε ταβάνι, ούτε όρια. Είναι εκπκληκτικός παίκτης». Ο Σάντσο άφησε την Μάντσεστερ Σίτι στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας της και πήγε στην Ντόρτμουντ για να βρει (και βρήκε) περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να γίνει βασικός πολύ πιο γρήγορα από ό,τι στη Σίτι. «Κάποιες φορές πρέπει να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μας», ανέφερε σχετικά ο Πούλισιτς και συμπλήρωσε: «κάποιες φορές το ρίσκο είναι απαραίτητο εάν θέλεις να συμβούν σπουδαία πράγματα».

Παρασκήνια

Θέματα