«Θα είμαι ανταγωνιστικός και όσο καλύτερος μπορώ έως το τελευταίο παιχνίδι»

Ο Αρίτζ Αντούριθ ανακοίνωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στα γήπεδα * "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Αθλέτικ"

Betfootball 9/08/19 - 18:35

Με την υπόσχεση (που όλοι ξέρουν ότι θα κάνει τα πάντα να την κρατήσει) ότι θα δώσει τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου παιχνιδιού, ο Αρίτζ Αντούριθ ανακοίνωσε ότι η ερχόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία του. Ο 39χρονος Βάσκος φορ αποτελεί ήδη… θρύλο στο «Σαν Μαμές», αλλά και σε όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να πέρασε από την Βαγιαδολίδ, την Μαγιόρκα και την Βαλένθια, αλλά θα είναι πάντα ταυτισμένος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν», ενημέρωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Αντούριθ και συνέχισε: «Οι ποδοσφαιριστές πιστεύουμε ότι το τέλος μέσα στα γήπεδα δεν έρχεται ποτέ. Το να έχεις όμως την ευκαιρία να δώσεις τέλος, να σταματήσεις εκεί που θέλεις, είναι τεράστιο προνόμιο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Μπιλμπάο. Αυτή η απόφαση δεν σημαίνει ότι θα μειώσω το επίπεδό μου στις προπονήσεις ή στα παιχνίδια. Θα είμαι ανταγωνιστικός έως το τελευταίο μου παιχνίδι και θα προσπαθήσω να απολαύσω κάθε στιγμή. Είναι μία απόφαση που εξετάσαμε προσεκτικά μαζί με την οικογένειά μου. Θα μπορούσα να την είχα πάρει πέρυσι, αλλά οι καταστάσεις το έφεραν έτσι ώστε να το αποφασίσω φέτος. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, με τα όσα έχω κάνει και όσα μπορώ να κάνω φέτος. Θα προσπαθήσω να φτάσω στο τέλος όσο καλύτερος μπορώ».

Ο Αντούριθ έχει πετύχει 171 γκολ με τη φανέλα της Μπιλμπάο. Τα 34 από αυτά τα πέτυχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με αυτή την επίδοση είναι ο πρώτος «Ευρωπαίος» σκόρερ της ομάδας, ενώ συνολικά είναι στην 6η θέση.

Παρασκήνια

Θέματα