Κάζο στη Σαρδηνία για τη Ρόμα!

Οι "τζιαλορόσι" είχαν το προβάδισμα με 0-2 μέχρι το... 85΄, αλλά η Κάλιαρι ισοφάρισε σε 2-2 στην εκπνοή και ενώ έπαιζε με... εννέα πάικτες!

Betfootball 8/12/18 - 21:11

Το όνειρο μιας μεγάλης σε σημασία (αλλά και εύκολης) νίκης μετατράπηκε σε… εφιάλτη για την Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» είχαν το προβάδισμα με 0-2 μέχρι το 85΄, αλλά η γηπεδούχους Κάλιαρι επέστρεψε και πήρε τον βαθμό με γκολ στην εκπνοή και ενώ έπαιζε με… εννέα παίκτες!

Η Ρόμα πήρε το προβάδισμα από νωρίς με γκολ του Κριστάντε και στο 41΄ ο Κολάροφ με σουτ από την… Ρώμη έκανε το 0-2! Το τρίποντο στη Σαρδηνία έμοιαζε σχεδόν σίγουρο για τους «τζιαλορόσι» και ειδικά όταν το παιχνίδι έφτασε στο τελευταίο δικάλεπτο χωρίς να αλλάξει κάτι. Στο 85΄ ο Ιονίτα μείωσε σε 1-2 και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Κάλιαρι ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σάου σε μία φάση που η άμυνα της Ρόμα πιάστηκε στον ύπνο και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με εννέα παίκτες λόγω αποβολών του Σρνα και του Φαράγκο λίγες στιγμές πριν. Κάζο που μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις για τους «τζιαλορόσι», αφού ο Ντι Φραντσέσκο είναι φέτος στον… αέρα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Παρασκήνια

Θέματα