Κάλυψε τα χρέη η «Γαλατά» και παίζει Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας χρωστούσε χρήματα σε συλλόγους από μεταγραφές παικτών-όπως και στον ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του Γκάρι Ροντρίγκες-αλλά δια στόματος του προέδρου της Γαλατά, Μουσταφά Τσενγκίζ, το συγκεκριμένο πρόβλημα, φαίνεται πως λύθηκε και έτσι η ομάδα της πόλης πληροί τις προϋποθέσεις του Μουσταφά Τσενγκίζ!

Betfootball 22/05/18 - 00:11

Κατάκτησε το πρωτάθλημα η Γαλατασαράι στην Τουρκία και η ομάδα της Πόλης «τρέχει» για τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω των περιορισμών που έχει από το Financial Fair Play! Η «Γαλατά» χρωστούσε χρήματα σε συλλόγους από μεταγραφές παικτών-όπως και στον ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του Γκάρι Ροντρίγκες-αλλά δια στόματος του προέδρου της Γαλατά, Μουσταφά Τσενγκίζ, το συγκεκριμένο πρόβλημα, φαίνεται πως λύθηκε!

Ο τελευταίος έδωσε συνέντευξή και τόνισε πως η Γαλατασαράι προχώρησε σε εξόφληση όλων των οφειλών της, εξασφαλίζοντας άδεια από την UEFA να συμμετάσχει στην Ευρώπη. Μεταξύ των ομάδων που εξοφλήθηκαν είναι και ο ΠΑΟΚ, στον οποίο η Γαλατασαράι χρωστούσε ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκ. ευρώ.

«Κάναμε τις πληρωμές σε παίκτες και λάβαμε άδεια από την UEFA. Είχαμε προβλήματα με όλα τα κλαμπ που πήραμε παίκτες με μεταγραφή. Την Ντιναμό Κιέβου, την Μάντσεστερ Σίτι και τον ΠΑΟΚ, είχαμε προβλήματα με αυτές τις ομάδες, αλλά εξοφλήσαμε τα χρέη μας προς αυτές τις ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουσταφά Τσενγκίζ!

Παρασκήνια

Θέματα