«Καθάρισε» στο β΄ μέρος η Γιουβέντους

Η "γηραιά κυρία" του Πίρλο νίκησε 3-0 την Σπέτσια *Αναμενόμενη αναβολή στο Λάτσιο - Τορίνο

Betfootball 3/03/21 - 00:23

Έκλεισε την παρένθεση της ισοπαλίας με την Βερόνα και επέστρεψε στις νίκες. Ο λόγος για την Γιουβέντους που νίκησε (πιο δύσκολα από ό,τι φανερώνει το) 3-0 την Σπέτσια και διατήρησε τις ελπίδες της για τον τίτλο.

Η «γηραιά κυρία» δυσκολεύτηκε στο α΄ μέρος όπου στην καλύτερη φάση της ο Κριστιάνο είχε δοκάρι στο 42΄με την Σπέτσια να παίζει με πολλή ένταση και αυτοπεποίθηση. Οι δυσκολίες συνεχίστηκαν και στο β΄ μέρος. Στο 61΄ ο Πίρλο έριξε στο ματς τους Μπερναρντέσκι και Μοράτα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ισπανός φορ άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Ιταλού! Το γκολ απελευθέρωσε την Γιουβέντους και στο 71΄ ο Κιέζα έγραψε το 2-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γράφει το τελικό 3-0 στο 89΄.

Το άλλο παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ της Λάτσιο και της Τορίνο αναβλήθηκε. Η αναβολή ήταν… αναμενόμενη, αφού στις τάξεις της Τορίνο τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί 10 κρούσματα κορονοϊού, τα οκτώ εκ των οποίων σε παίκτες. Η ομάδα ήταν σε καραντίνα και δεν μπορούσε να ταξιδέψει, αλλά σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ιταλικού πρωταθλήματος το παιχνίδι έπρεπε να γίνει. Η Λάτσιο πήγε κανονικά στο γήπεδο, περίμενε για τη σέντρα, αλλά η Τορίνο δεν ήταν εκεί. Το παιχνίδι θυμίζει πάρα πολύ το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Νάπολι που είχε αναβληθεί στις 4 Οκτωβρίου. Η Γιουβέντους είχε πάρει αρχικά τους 3 βαθμούς, αλλά η Νάπολι δικαιώθηκε στην ένστασή της και αναμένεται η ημερομηνία διεξαγωγής του.

Παρασκήνια

Θέματα