«Καταδικασμένοι να νικήσουμε»

"Ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα είναι τελικός και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που νομίζουμε ότι δικαιούμαστε", σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς

Betfootball 10/12/19 - 19:16

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για έναν ακόμα τελικό στην φετινή ευρωπαϊκή του πορεία. Μετά από τους… θερινούς κόντρα σε Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, σειρά παίρνει ο Ερυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την Τετάρτη την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς για την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα εισιτήρια του ομίλου για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ τα έχουν «καθαρίσει» η Μπάγερν με την Τότεναμ και ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα διεκδικούν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα πράγματα είναι πολύ απλά… Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να συνεχίσει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση, συνεχίζει ο Αστέρας που είναι στο +2 στην βαθμολογία.

«Ο αγώνας είναι τελικός. Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε για να συνεχίσουμε. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι, ήταν ματς του ομίλου για βαθμούς ενώ τώρα είναι μονόδρομος η νίκη», σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς και συνέχισε: «πιστεύω θα δούμε καλό θέαμα και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα νικήσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για να δώσουμε το καλύτερο και να πάρουμε ό,τι δικαιούμαστε, όπως θεωρούμε, που είναι η πρόκριση. Αυτό που χρειαζόμαστε για να νικήσουμε είναι καταρχήν να μην παρασυρθούμε, ακριβώς επειδή το παιχνίδι είναι τελικός. Να έχουμε τον έλεγχο. Να είμαστε επιθετικοί, δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε να μην κάνουμε λάθη. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος θα βασιστεί στις αντεπιθέσεις, οπότε θα πρέπει να ξανακερδίζουμε την μπάλα. Να έχουμε εξυπνάδα αλλά και να ανακτούμε τον έλεγχο. Μόνο θετικά μπορούμε να δούμε αυτά τα ματς. Μόνο καλό σου κάνει η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση. Όλοι οι παίκτες ανυπομονούν για το ματς. Έχουν φιλοδοξίες. Είναι καλό για την ιστορία μας. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τελικούς. Όπως με Πλζεν, Μπασάκ, Κρασνοντάρ ή και ΠΑΟΚ. Μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Ξέρουμε την σημασία του αγώνα και την υποχρέωσή μας απέναντι στον κόσμο και στον σύλλογο και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που πρέπει. Είμαι απόλυτα σίγουρος. Μπορώ να το επαναλάβω, όπως και πέρυσι. Το έκανα και σε δηλώσεις πριν έρθω εδώ. Είμαι σίγουρος για την ικανότητά μας και για την ποιότητα που βγάζουμε σε όλα τα ματς με εξαίρεση το ματς στο Μόναχο. Στα άλλα ματς χάσαμε για λεπτομέρειες βαθμούς. Γενικά είμαστε πολύ καλοί φέτος στην Ευρώπη και το έχουμε εισπράξει αυτό από τον κόσμο. Πρέπει να αποδείξουμε αύριο πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε. Ας μιλήσουμε σήμερα μόνο για το παιχνίδι.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από την πλευρά του, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα ματς. Νιώθω έτοιμος να δώσω το καλύτερο να πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος μας είναι να είναι νικηφόρο το ματς για να περάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό που λέω είναι πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες τα ματς. Είναι ένα σημαντικό και μεγάλο ματς. Να μπούμε δυνατά στην έδρα μας και από εκεί και πέρα με ομαδική δουλειά θα μπορέσουμε νομίζω να πάρουμε το ματς».

Παρασκήνια

Θέματα