Κομάν-το ανατροπής!

Με μπροστάρη τον Κίνγκσλεϊ Κομάν που πέτυχε δύο γκολ και είχε συμμετοχή στο τρίτο του Αλάμπα, η Μπάγερν πέρασε δύσκολα με 2-3 από την Άουγκσμπουργκ και μείωσε στο -2 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Betfootball 15/02/19 - 23:33

Δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από ό,τι θα υπολόγιζε ενόψει μάλιστα του παιχνιδιού με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Ο λόγος για την Μπάγερν που πέρασε πολύ δύσκολα με 2-3 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίνγσκλεϊ Κομάν! Ο Γάλλος πέτυχε δύο γκολ ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές τους γηπεδούχους και είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ του Αλάμπα που σφράγισε την ανατροπή.

Τα πράγματα στράβωσαν από πολύ νωρίς για την Μπάγερν που βρέθηκε να χάνει πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Για την ακρίβεια, είχαν περάσει μόλις 15 δευτερόλεπτα, όταν ο Γκορέτσκα σκόραρε στην λάθος εστία (αυτή του Νόιερ) και έκανε με αυτογκόλ το 1-0 για την Άουγκσμπουργκ. Ο Κομάν ισοφάρισε στο 17΄, αλλά στο 24΄ η άμυνα της Μπάγερν ήταν… απούσα και ο Γουόν Ζι έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Ο Λεβαντόφσκι είχε δοκάρι στο 34΄, αλλά ο Κομάν το… πήρε πάνω του και στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους σκόραρε ξανά για το 2-2, με τον Αλάμπα να γράφει το τελικό 2-3 στο 53΄ μετά από ασίστ του Γάλλου στράικερ! Με αυτό το τρίποντο, η Μπάγερν μείωσε στο -2 την διαφορά που τη χωρίζει από την Ντόρτμουντ.

Παρασκήνια

Θέματα