Κυπελλούχος Ιταλίας η Λάτσιο, 2-0 την Αταλάντα (vid)

Η Αταλάντα είχε δύο δοκάρια στο 0-0, όμως η Λάτσιο με γκολ των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (82’) και Κορέα (90’) κατέκτησε το τρόπαιο

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λάτσιο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, επικρατώντας 2-0 της Αταλάντα, η οποία δεν είχε την τύχη με το μέρος της, αφού σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια της εστίας του Στρακόσια στο 0-0.

Η Αταλάντα ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ στο 25’, όταν ο Ντε Ρουν με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Στρακόσια. Οι «λατσιάλι» είχαν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς κάτι το σπουδαίο όμως, με την Αταλάντα να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 77’ σε σουτ του Γκόμεζ από πλάγια θέση. Η Λάτσιο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 82’, με τον Λούκας Λέιβα να εκτελεί κόρνερ από αριστερά και τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 86’ θα μπορούσε μάλιστα να τελειώσει μια καλή τον τελικό, με τον Κορέα να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Γκολίνι και τον γκολκίπερ της Αταλάντα να διώχνει με το ένα χέρι. Στο 90’ όμως ο Κορέα βρέθηκε ξανά απέναντι από τον Γκολίνι και αυτή τη φορά δεν αστόχησε γράφοντας το τελικό 2-0.

Παρασκήνια

Θέματα