«Λιώνω για σένα»

Ο Άγιαξ έλιωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος και από αυτό δημιούργησε 42.000 αστεράκια "πρωταθλημάτων" που έχουν ήδη σταλεί στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας!

Betfootball 12/05/21 - 19:48

Λίγες μέρες μετά από την απονομή του πρωταθλήματος, ο Άγιαξ επιφύλασσε ένα σπουδαίο δώρο για τους 42.000 φιλάθλους – κατόχους διαρκείας που γνωρίζει ότι “λιώνουν για την ομάδα”! Ο σύλλογος έλιωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή και στη συνέχεια δημιούργησε 42.000 “αστεράκια πρωταθλήματος” (αυτά που στολίζουν τη φανέλα για κάθε 10 τίτλους), τα οποία θα αποσταλούν στους φιλάθλους! Μία κίνηση πραγματικά εμπνευσμένη, συγκινητική, μία κίνηση που δείχνει την κλάση του συλλόγου, αλλά και το δέσιμο με τους φιλάθλους.

Κομμάτι της νίκης. Κομμάτι της ιστορίας. Κομμάτι του Άγιαξ”, είναι το μήνυμα του συλλόγου για τους φιλάθλους του και έτσι ακριβώς είναι πραγματικά. Οι φίλαθλοι είναι κομμάτι της ομάδας τους και η ομάδα τους είναι κομμάτι δικό τους. “Η επιτυχία μας είναι δική σας επιτυχία”, είναι ένα ακόμα μήνυμα του Άγιαξ προς τους οπαδούς τους, ενώ ο (διευθυντής του συλλόγου) Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ δήλωνε: “όταν λέγαμε ότι ‘αυτός είναι ο τίτλος για τους οπαδούς μας’, εκφράζαμε ότι το καταφέραμε για αυτούς. Μετά από αυτήν την πρωτόγνωρη, ταραχώδη σεζόν, βεβαιώνουμε τους οπαδούς μας ότι είναι πραγματικά μέρος του πρωταθλήματος”.

 

Στη συγκινητική κίνηση του Άγιαξ συνέβαλε και η Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία λόγω ακριβώς της πρωτόγνωρης σεζόν, θα δώσει ένα ακριβές αντίγραφο του τροπαίου στον Άγιαξ, προκειμένου να μπει στην τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Λιώνω για σένα”. Όλοι οι φίλαθλοι λιώνουν για την ομάδα που λατρεύουν. Κάνουν οικονομικές θυσίες, γίνονται κομμάτια για να προλάβουν τα παιχνίδια και αποτελούν μέρος του παιχνιδιού. Η φράση “12ος παίκτης” αντικατοπτρίζει τη συμβολή στις επιτυχίες, ενώ κάνει έντονη μία αποτυχία. Στον καιρό της πανδημίας το ποδόσφαιρο έδειξε ότι μπορεί να υπάρξει και σε άδεια γήπεδα. Μόνο που χάνει αρκετό μέρος της μαγείας του και της έντασής του. Το ένιωσαν όλοι αυτό. Στις επιτυχίες που η χαρά μεγαλώνει όταν μοιράζεται και στις αποτυχίες όταν η λύπη μπορεί να μειωθεί με το αίσθημα της στήριξης…

Παρασκήνια

Θέματα