Μίλερ: «Δεν είμαι χαρούμενος με ότι συμβαίνει»

Ο Τόμας Μίλερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως υπολογίζει ως βασικός από τον Νίκο Κόβατς

Ο Τόμας Μίλερ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως δεν υπολογίζει για βασικός από τον τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου, Νίκο Κόβατς και στα πέντε τελευταία ματς των Βαυαρών αγωνίστηκε μόλις 67’. Ο προπονητής των Βαυαρών πριν το ματς με την Χόφενχαϊμ το περασμένο Σάββατο είχε αναφέρει πως όταν χρειαστεί θα πάρει λεπτά συμμετοχής και ο Μίλερ, με τον 30χρονο Γερμανό επιθετικό να σχολιάζει: «Όταν άκουσα αυτή τη δήλωση φυσικά και ξαφνιάστηκα. Αλλά δεν είμαι ευαίσθητος με τέτοια πράγματα. Είχα ήδη μία συνάντηση με τον προπονητή και από την πλευρά μου όλα είναι καλά τώρα». Για το γεγονός πως στα τελευταία πέντε ματς της Μπάγερν έχει αγωνιστεί μόλις 67’, ο Τόμας Μίλερ ανέφερε: «Φυσικά και δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό. Είμαι 30 χρονών, σε καλή κατάσταση και διψάω για επιτυχίες, τόσο με το σύλλογο, όσο και προσωπικές. Είμαι βέβαιος πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με τις ικανότητές μου στον αγωνιστικό χώρο».

Όσον αφορά το αν η μεταγραφή του Κουτίνιο άλλαξε τη δική του θέση στην ομάδα, ο Γερμανός επιθετικός δήλωσε: «Φυσικά έγινε πιο δύσκολος ο ανταγωνισμός στη θέση μου, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ο προπονητής πρέπει να παίρνει δύσκολες αποφάσεις πριν από κάθε παιχνίδι. Παρόλα αυτά όμως, στα τελευταία πέντε παιχνίδια υπήρχε κάτι που δεν με έκανε χαρούμενο. Αν ο προπονητής με βλέπει απλά σε ρόλο αναπληρωματικού για το μέλλον, τότε θα πρέπει να σκεφτώ τη θέση μου. Είμαι πολύ φιλόδοξος για να το δεχθώ αυτό».

Σχετικά με το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ο Τόμας Μίλερ είπε: «Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Μετά τις καλές μου εμφανίσεις στη θέση του δεκαριού την άνοιξη και την κατάκτηση του νταμπλ σε μία δύσκολη χρονιά, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη».

Παρασκήνια

Θέματα