Με οδηγό τον Τζέκο, η Ίντερ νίκησε 2-3 στην Αταλάντα!

Έσωσε το βαθμό στο φινάλε η Ρόμα, 1-1 με την Τορίνο

Betfootball 13/11/22 - 18:17

Με δύο γκολ του Έντιν Τζέκο, η Ίντερ νίκησε 2-3 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και πάει στο διάλειμμα για το Μουντιάλ με αρκετή ηρεμία. Η Αταλάντα αντιθέτως, πάει στη διακοπή με τρεις συνεχόμενες ήττες που «χάλασαν» το πολύ καλό της ξεκίνημα στη σεζόν. Οι «μπεργκαμάσκι» του Γκασπερίνι προηγήθηκαν στο 25΄ με πέναλτι του Λούκμαν, αλλά ο Τζέκο ισοφάρισε στο 35΄ με ωραίο τελείωμα από κοντινή απόσταση. Ο Τζέκο σκόραρε και στο 56΄ για το 1-2 της Ίντερ, η οποία έφτασε στο 1-3 με αυτογκόλ του Παλομίνο. Ο Αργεντινός αμυντικός που επέστρεψε στη δράση μετά από τον αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένων ουσιών (την περασμένη εβδομάδα απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες), βρήκε δίχτυα και στη… σωστή εστία στο 77΄, γράφοντας με ωραία κεφαλιά το τελικό 2-3.

Στη διακοπή δεν πήγε με τον καλύτερο τρόπο και η Ρόμα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τορίνο στο «Ολίμπικο» σε ένα ματς με φινάλε θρίλερ! Οι ¨τζιαλορόσι» του Μουρίνιο έσωσαν το βαθμό στο φινάλε με γκολ του Μάτιτς στις καθυστερήσεις, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Ντιμπάλα είχε δοκάρι με ωραίο πλασέ και ο Μπελότι είχε και άλλο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι! Η Τορίνο είχε προηγηθεί από το 55΄ με τον Λίνετι.

Η Μόντσα νίκησε 3-0 (24΄ Αουγκούστο, 35΄ Μότα, 76΄ Πεσίνα πεν.) την Σαλερνιτάνα που έπαιζε από το 76΄ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καντρέβα.

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε και η Σπέτσια, η οποία με δύο γκολ του Ενζολά πέρασε με 1-2 (30΄ Βέρντι – 53΄, 69΄ Ενζολά) από την Βερόνα.

Παρασκήνια

Θέματα