«Με τον Βαλβέρδε και την επόμενη σεζόν»!

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Γιόζεπ Μπαρτομέου προανήγγειλε την παραμονή του "Τσινγκούρι" στον πάγκο της ομάδας και τόνισε ότι ο Ζόρντι Άλμπα θα κληθεί να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο!

Betfootball 16/01/19 - 18:36

Η δεύτερη χρονιά του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα έχει φτάσει ήδη στα… μισά της διαδρομής και συχνά πυκνά στον ισπανικό Τύπο εμφανίζεται το ερώτημα για το τι ακριβώς θα συμβεί το καλοκαίρι. Το ίδιο ερώτημα καλείται να απαντήσει σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου και ο Βαλβέρδε, ο οποίος όμως κάνει την γνωστή ντρίμπλα: «την δεδομένη στιγμή δεν σκέφτομαι τα συμβόλαια». Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε με την Μπαρτσελόνα είναι 2+1 χρόνια.

Στο καυτό ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει και ο πλέον… υπεύθυνος, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα: «δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο Βαλβέρδε θα είναι ο προπονητής της ομάδας και την επόμενη σεζόν», απάντησε ο Ζοζεπ Μαρία Μπαρτομέου και συνέχισε: «είναι ένας προπονητής που τον εμπιστευόμαστε. Ένας έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να παίζει η Μπαρτσελόνα».

Στη συνέχεια, ο Μπαρτομέου αναφέρθηκε και στον Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες έριχνε την… σπόντα του λέγοντας: «δεν είμαι σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα με θέλει να συνεχίσω. Μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ενημέρωση για νέο συμβόλαιο»! Ο Μπαρτομέου όμως, καθησύχασε τόσο τον ίδιο τον Άλμπα, όσο και τους οπαδούς της Μπάρτσα: «θέλουμε να μείνει για πάντα στην Μπαρτσελόνα και ήδη σχεδιάζουμε ένα πενταετές συμβόλαιο, για το οποίο σύντομα θα κληθεί να συζητήσουμε».

Παρασκήνια

Θέματα