Με τριάρα στους «4» η Μπαρτσελόνα

Με οδηγό τον Μέσι, οι "μπλαουγκράνα" νίκησαν 3-0 και... σκούπισαν την Γιουνάιτεντ!

Betfootball 16/04/19 - 23:54

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καμπ Νου» στη ρεβάνς του 0-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και προκρίθηκε με δύο νίκες στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να αιφνιδιάσει την Μπαρτσελόνα. Μόλις στα 37 δευτερόλεπτα, το σουτ του Ράσφορντ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν και στο «Καμπ Νου» εμφανίστηκαν για λίγο τα… φαντάσματα του «Παρκ Ντε Πρενς». Η Γιουνάιτεντ συνέχισε για περίπου πέντε λεπτά την πίεσή της, αλλά και από εκεί και μετά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κρατούσαν την μπάλα πιο εύκολα. Στο 11΄ οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ράκιτιτς από τον Φρεντ, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης το πήρε πίσω μετά από την συμβολή του VAR. Ο Μέσι όμως είχε αποφασίσει να πάρει ένα ακόμα παιχνίδι πάνω του. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 13΄ με εκπληκτικό σόλο και σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο δρόμος για τα ημιτελικά είχε ανοίξει για τα καλά… Τρία λεπτά αργότερα, ο Μέσι έκανε και το 2-0 με τη… συμβολή του Ντε Χέα! Ο Ισπανός γκολκίπερ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από το χλιαρό σουτ του Μέσι και το 2-0 προκάλεσε την κατάρρευση της Γιουνάιτεντ. Στο 45΄ ο Ντε Χέα πήρε μία κρύα εκδίκηση για το λάθος του, βγάζοντας εξ επαφής (και σχεδόν κατά λάθος) την προβολή του Σέρζι Ρομπέρτο μετά από μία ακόμα εκπληκτική ενέργεια του Μέσι!

Ο Φλίπε Κουτίνιο… εμπνεύστηκε από τον Μέσι και στο 61΄ έκανε το 3-0 με εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ στο απέναντι «Γ» έξω από την περιοχή. Το 3-0 έμεινε έως το τέλος και έδωσε την πανηγυρική πρόκριση στην Μπαρτσελόνα που στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Λίβερπουλ.

Παρασκήνια

Θέματα