Με… 4Χ4 στους «16» η Μπάγερν με την Γιουβέντους!

Ο Κριστιάνο είχε τις λύσεις στις καθυστερήσεις για την Γιουνάιτεντ * Νίκη ανάσα στο Κίεβο για την Μπαρτσελόνα!

Betfootball 3/11/21 - 00:29

Η Μπάγερν με την Γιουβέντους πήραν τα δύο πρώτα εισιτήρια για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι Βαυαροί και η «γηραιά κυρία» έκαναν το 4Χ4 και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Ας δούμε τα παιχνίδια στους 4 ομίλους που υπήρξε δράση το βράδυ της Τρίτης.

Με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να επιστρέφει στον πάγκο του μετά από την καραντίνα λόγω κορονοϊού και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει κατά ριπάς, η Μπάγερν διέλυσε 5-2 την Μπενφίκα για τον 5ο όμιλο και έκανε το τσεκ ιν για την επόμενη φάση. Λογικά θα πάρει και την πρωτιά. Ο «Λέβα» πέτυχε χατ τρικ ξεκινώντας από το 26΄ όταν άνοιξε το σκορ και στο 32΄ πέρασε σε ρόλο δημιουργού δίνοντας την ασίστ στον Γκνάμπρι που έκανε το 2-0 με ωραίο τακουνάκι. Η Μπενφίκα μείωσε σε 2-1 με τον Μοράτο στο 38΄ και στο 44΄ ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε το πέναλτι του Λεβαντόφσκι σε μία αποτυχημένη εκτέλεση α λα Ζορζίνιο! Στο 49΄ ο Σανέ σκόραρε για το 3-1 και ο Λεβαντόφσκι στο 61΄ έκανε το 4-1. Οι «αετοί» μείωσαν ξανά με τον Νούνιες σε 4-2 στο 74΄, αλλά ο Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν είχαν κι άλλο, με τον Πολωνό φορ να γράφει το τελικό 5-2 στο 84΄, ολοκληρώνοντας και το δικό του χατ τρικ!

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα έπαιρνε σπουδαία νίκη – ανάσα, επικρατώντας 0-1 της Ντιναμό Κιέβου με γκολ του Ανσού Φατί στο 70΄.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το 2-2 από την έδρα της Αταλάντα για τον 6ο όμιλο! Ο Ίλισιτς άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα στο 12΄ και ο Κριστιάνο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους. Ο Ζαπάτα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 51΄, αλλά ο Κριστιάνο είχε και πάλι την τελευταία λέξη (όπως και στο «Ολντ Τράφορντ») και ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στην εκπνοή του ματς!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-0 (36΄ Καπού, 89΄ Ντανζούμα) την Γιουνγκ Μπόις!

Στον 7ο όμιλο, η Λιλ πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας επικρατώντας 1-2 (15΄ Οκάμπος – 43΄ Ντέιβιντ πεν., 51΄ Ικονέ).

Στην Ευρώπη θυμίζει… γηραιά κυρία! Η Γιουβέντους νίκησε 4-2 την Ζενίτ, έκανε το 4Χ4, εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση και λογικά η πρωτιά του ομίλου θα παιχτεί στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, όπου την επόμενη αγωνιστική θα επισκεφτεί την Τσέλσι.

Ο Ντιμπάλα είχε δοκάρι στο 9΄ και στο 11΄ άνοιξε το το σκορ. Ο Μοράτα στο 18΄ είχε ένα ακόμα δοκάρι με την εστία στο… πιάτο του. Στο 26΄ ο Μπονούτσι σκόραρε με άπιαστη κεφαλιά, αλλά στη… λάθος εστία και με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 1-1 για την Ζενίτ! Η Γιουβέντους όμως ήταν πολύ καλύτερη και στο 58΄ ο Ντιμπάλα έκανε το 2-1 με πέναλτι (το εκτέλεσε δύο φορές), στο 74΄ ο Κιέζα έγραψε το 3-1 και στο 82΄ ο Μοράτα σκόραρε για το 4-1! Το τελικό 4-2 το διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αζμούν.

Παρασκήνια

Θέματα