Μόνη στην κορυφή η Γιουνάιτεντ, πέρασε και από την Μπέρνλι με 0-1!

Διπλό και για την Έβερτον, 1-2 στην Γουλβς * Πρώτη νίκη για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 1-0 την Νιούκαστλ!

Betfootball 13/01/21 - 00:25

Και τώρα… οι δυό τους! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε δύσκολα με 0-1 από την έδρα της Μπέρνλι σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και έμεινε μόνη στην κορυφή, στο +3 από την 2η Λίβερπουλ, την οποία θα επισκεφτεί την Κυριακή! Το γκολ της νίκης για την Γιουνάιτεντ  το πέτυχε ο Πογκμπά με ωραίο βολέ από το ύψος της περιοχής σε σέντρα του Ράσφορντ!

Την ίδια ώρα, η Έβερτον πανηγύριζε επίσης εκτός έδρας νίκη, φεύγοντας από το «Μολινό» της Γουλβς με το 1-2! Τα «ζαχαρωτά» του Αντσελότι προηγήθηκαν μόλις στο 6΄ με τον Αίβόμπι, η Γουλβς ισοφάρισε στο 14΄ με τον Νέβες και ο Κιν στο 77΄ έγραψε το τελικό 1-2 για την Έβερτον που ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Λέστερ και στο -1 από την Λίβερπουλ!

Λίγο νωρίτερα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νικούσε 1-0 την Νιούκαστλ και πανηγύριζε το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν! Οι «λεπίδες» πήραν τη νίκη χάρη σε πέναλτι του Σαρπ στο 73΄, ενώ η Νιούκαστλ έπαιζε με 10 παίκτες από το 45΄ λόγω αποβολής του Φρέιζερ. Πολύτιμη νίκη κυρίως για την ψυχολογία της Σέφιλντ, η οποία δεν είναι τόσο… κακή ομάδα όσο δείχνει η βαθμολογία, αλλά για την παραμονή κυνηγάει ήδη ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Παρασκήνια

Θέματα